3 csillagjegy, akinek idén tavasszal rövid, szenvedélyes viszonya lesz

Vannak kapcsolatok, amik fellángolnak és hosszan égnek, mások gyorsan lángra lobbannak, perzselnek, aztán gyorsan ki is alszanak.

Ilyen rövid, de szenvedélyes viszony vár idén tavasszal három csillagjegy szülötteire. Nem lesznek tartós kapcsolatok, de felpezsdítik a vért, és édes emlékeket hagynak maguk után.

Kik számíthatnak erre az erotikus kalandra?

Ikrek

A rövid viszonyok, mikrokapcsolatok jellemzőek rád. Szereted a hajszát egy kapcsolat elején, és imádod a flörtölésből létrejött pillangókat is érezni a gyomrodban. Amikor egy-két hónap után kezdenek kényelmessé és „unalmassá” válni a dolgok, gyakran kihátrálsz a kapcsolatból, és felveszed a nyúlcipőt. Bár lehet, hogy olykor hosszabb, teljes kapcsolatra vágysz, az idei tavasz egy szenvedélyes viszonyt ígér.

Négy csillagjegy álmai áprilisban valóra válnak

Mérleg

A Mérlegre jellemzőek a hosszú távú kapcsolatok, te is jobban szereted az évekig tartó elkötelezettséget, mint az „alkalmi randevúzást”. Ennek ellenére az idei tavaszon úgy érzed, hiányzik valami, így ha alkalom adódik, valószínűleg könnyen belesodródsz egy viszonyba. Természetesen ebből a kalandból nem lesz se házasság, se gyerek, de megér egy kis pezsgést, szenvedélyt.

Nyilas

Rengeteget utazol, kalandozol, ilyenkor nem utasítasz vissza egy-egy romantikus viszonyt sem, bár ezek legtöbbször csak 1-2 napig tartanak. Nem lesz ez másként ezen a tavaszon sem, csupán az lesz a különbség, hogy most egy hosszabb, perzselőbb kaland vár rád. Ne ijedj meg, ez sem fog földhöz láncolni, de édes pillanatokat és maradandó szép emlékeket köszönhetsz majd a tavaszi kalandodnak.

nyitókép: Image by grmarc on Freepik