Az áprilisi szerelmi horoszkóp szerint három csillagjegy feszült időszakra számíthat

Áprilisban három csillagjegy képviselőinek feszült időszakra kell készülnie, szerelmi életük egyáltalán nem lesz bonyodalommentes. Botrányok, elválás, sőt árulás is lehetséges, de szerencsére lesz esélyük megmenteni a helyzetet, és elkerülni a nagyobb problémákat.

Kik azok, akiknek nem árt jobban odafigyelni?

Nyilas

Ennek a csillagjegynek a képviselői gyakran önmagukat helyezik előtérbe. Így teszel te is, ezért áprilisban fokozódnak párkapcsolatodban a személyes határok körüli viták. Legjobb, ha megpróbálsz egyensúlyt találni, és folyamatos kifogások helyett kompromisszumot kötsz.

Ha továbbra is hajthatatlanul a függetlenségre törekszel azt kockáztatod, hogy elidegeníted a párod, és hamarosan egyedül maradsz. Minden konfliktus megoldható némi kompromisszummal. Ezt nem árt észben tartani.

5 csillagjegy, akik egyszerűen szeretik mások életét tönkretenni

Ikrek

Ha túl fájdalmasan reagálsz a változásokra, és nem szereted, ha valaki más dönt helyetted, próbáld meg ezt őszintén beismerni – először önmagadnak, majd a párodnak is. Így azonnal elháríthatod a problémát.

A megbocsátás, az empátia és a másik fél érzéseinek tisztelete segít leküzdeni a nehézségeket. Nyílt párbeszédre és őszinteségre van szükséged. Áprilisban botrányok lehetnek a kapcsolatodban, próbálj meg higgadt maradni, és nem idegeskedni.

Halak

A tavasz második hónapja meg fog lepni, sajnos kellemetlenül. Egy ponton ráébredsz a sebezhetőségedre, emiatt kétségeid támadhatnak, féltékenység gyötörhet és bizalmatlan lehetsz a pároddal szemben.

Ha túlságosan felülkerekednek rajtad ezek az érzelmek, azt kockáztatod, hogy botrányt kavarsz, amit meg fogsz bánni. Ne félj hangot adni félelmeidnek és aggodalmaidnak, de bizonyítékok nélkül ne hibáztass.

nyitókép: Image by vecstock on Freepik