5 csillagjegy, akik egyszerűen szeretik mások életét tönkretenni

A horoszkópokból legtöbbször a jövőt és a csillagjegyek jellembeli erősségeit és gyengeségeit ismerhetjük meg. Ebben a cikkben a fő kártevőkről és gonosztevőkről fogunk beszélni – az állatöv azon jeleiről, akik határozottan tönkreteszik mások életét.

Kik ők?

Kos

A Kost sokan a legpusztítóbbnak tartják az összes csillagjegy közül. Az asztrológusok szerint a Tűz eleméhez tartozó emberek vakmerőek és impulzívak, gyakran az érzelmek vezérlik őket, és úgy cselekszenek, hogy egyáltalán nem gondolnak a következményekre. A Kosok önzőek, őket a legkevésbé sem aggasztja egy másik személy kényelme. Ezért a Kos csillagjegy alatt született emberek gyakran mindent tönkretesznek maguk körül, beleértve az emberi kapcsolatokat is.

Ikrek

Az Ikrekre a maximális kiszámíthatatlanság jellemző. A Levegő elem ezen képviselőinek álláspontja és szándékai folyamatosan változhatnak. A kettős személyiségű Ikrek jegyűek szeretnek kigúnyolni másokat és tönkretenni az életüket, arra kényszerítve őket, hogy állandóan alkalmazkodjanak hozzájuk. A romantikával sem állnak túl jól. Az Ikrek magányos farkasok, szeretik a kalandot és a spontaneitást, és utálnak függni valakitől.

Nyilas

A Tűz elem egy másik képviselője is helyet kapott a listán. A Nyilasok éles, impulzív és kissé dühös emberek. Miért dühítenek fel és irritálnak mindenkit maguk körül? Például azért, mert okosabbnak tartják magukat másoknál, ezért fáradhatatlanul előadást tartanak és ráerőltetik a véleményüket másokra. A Nyilasok nem szeretik a zajos társaságokat, több embert is barátnak választanak, majd fokozatosan kikészítik és leépítik őket.

Halak

Ennek a csillagjegynek a képviselői előszeretettel játszák el, mennyire cukik, majd mérgező hatásokkal lepik meg a hozzájuk már kötődő embereket. A Halak jegyűek gyakran szórakozásból kötnek ismeretségeket, közel kerülnek emberekhez, majd áldozatként mutatják be magukat. Szánalmat vagy sajnálatot keltenek más emberekben, s azok őszinte kedvességgel fordulnak feléjük, amit a Halak csillagjegyűek ki is használnak. Szeretnek mindent megszámolni, majd cserébe szívességet követelni az emberektől. Éppen ezért ők lesznek az elsők, akik segítenek, ha segítséget kérsz – de számíts rá, hogy kamatostul kell visszafizetned.

Skorpió

A Skorpió az állatöv legnehezebb jegye, szinte lehetetlen kijönni vele. A Víz elemének ezen képviselői fájdalmasan makacsok, és nehezen bocsátják meg az emberek hibáit. A Skorpiók legnagyobb hátránya, hogy mérsékelten önzőek, és készek fájdalmat és szenvedést okozni még a hozzájuk közel állóknak is, akik törődnek velük. Egyszerűen azért, mert folyamatosan versenyeznek valakivel, és igyekeznek megszerezni az első helyet.

kiemelt kép: Image by vector_corp on Freepik

1 Hozzászólás
  1. Sok benne az igazság. De ki a felelős mindezért a sok rossz tulajdonságért ? A csillagok?

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.