Az 5 leghűtlenebb csillagjegy

hűtlen csillagjegy

Vannak, akiknek a hűség alap egy kapcsolatban, és vannak, akik kicsit tágabban értelmezik a hűség fogalmát, és olykor-olykor elcsábulnak.

Vajon melyik csillagjegyekre jellemző a hűtlenség?

Kos

A Kos kalandvágyó és impulzív természetéről ismert. Bár ez az impulzivitás izgalmas partnerré teheti őt, előfordul, hogy éppen ez a tulajdonság készteti új tapasztalatok keresésére, néha akár egy elkötelezett kapcsolat határain kívül. A Kos tüzes és szenvedélyes, de lehet, hogy módot kell találnia arra, hogy ezt a szenvedélyt és energiát egy stabil kapcsolat keretein belül kamatoztassa.

Ikrek

Az Ikrek társaságkedvelő, kommunikatív, és mindig intellektuális ösztönzést keres. Noha ez fantasztikus beszélgetőpartnerré és általánosságban is remek partnerré teszi őt, az Ikreknek néha kihívást jelenthet ellenállni az új kapcsolatok csábításának. Változatosság utáni vágya és állandó mentális stimulációra való igénye arra késztetheti őt, hogy jelenlegi kötelezettségén túlmutató kapcsolatokat is felfedezzen.

Oroszlán

Az Oroszlán karizmatikus, magabiztos és természetes vezető. Mágneses személyisége gyakran vonzza a csodálókat, és bár nagyon hűséges tud lenni, a figyelem és a csodálat állandó igénye miatt olykor kikacsint a kapcsolatából. Az Oroszlánnak meg kell találnia az egyensúlyt a csodálat iránti vágya és a kapcsolataiban vállalt kötelezettségei között, akkor kisebb lesz a kísértés arra, hogy máshol keressen hódolatot.

Nyilas

Nyilas a csillagjegyek kalandozója, folyton szabadságra és új élményekre vágyik. Ez ugyan izgalmas és nyitott partnerré teszi őt, de vezethet ahhoz is, hogy a Nyilas kikívánkozzon az elköteleződésből csak azért, hogy új izgalmakat hajtson. A legjobb, ha a Nyilas nyíltan kommunikál a függetlenség iránti igényéről, akkor a partnere is jobban meg fogja érteni, és talán otthon is megkapja a keresett izgalmakat.

Halak

A Halak csillagjegy szülötte együttérző és empatikus, így csodálatos partner. Álmodozó természete azonban néha arra készteti őt, hogy idealizálja a romantikus képzeteket, ami fogékonnyá teszi őt az elsődleges kapcsolatán kívüli érzelmi kapcsolatokra. Olykor a partnere mellett is megtalálja másban a szerelmet, és kikacsint a megszokottból.

nyitókép: Image by Freepik