Ne az a nő légy, akinek szüksége van férfira, hanem az a nő légy, akire a férfinak van szüksége

Sokan vannak, akik kétségbeesetten kergetik a lehetőségét annak, hogy párra találjanak. Félnek egyedül maradni, félnek attól, mit szól a társadalom, félnek, hogy lemaradnak valamiről, ha egyedül vannak.

De tényleg érdemes olyan nőnek lenni, aki csak azért fut a férfiak után, mert mások azt mondták neki, hogy találnia kell egyet? Érdemes félelem miatt erőltetni a szerelmet?

Ne az a nő légy, akinek szüksége van férfira, légy az a nő, akire a férfinak van szüksége.

Ahelyett, hogy kergetnéd a férfit, és megpróbálnád bebizonyítani, milyen csodálatos vagy, csak arra kell törekedned, hogy elégedettnek érezd magad. Ismerd a saját értéked, és azokra a dolgokra összpontosíts, amik boldoggá tesznek. Összpontosíts a családra, a barátaidra, utazásra, hobbikra.

Ahelyett, hogy kétségbeesetten pazarolnád az idődet azzal, hogy megtaláld a számodra megfelelő partnert, inkább irányítsd az energiát arra, hogy önmagad legjobb verziója légy. Legyél magadnak a prioritás, fejlődj emberként, és fedezd fel saját értékeidet.

Felejtsd el, hogy te futsz a férfi után. Ne hajszolj olyat, akinek fogalma sincs, mit akar az élettől. Ne ússz át óceánt olyanért, aki még egy tócsát sem ugrana át érted.

Amint ráébredsz a saját értékedre, világossá válik majd a számodra, hogy nem kell és nem is szabad könyörögni egy férfinak sem. Mert nincs szükséged férfira a boldogsághoz. 


A partner csak kibővítése legyen egy olyan életnek, ami már virágzik. Ő csak egy további nagyszerű aspektus legyen, ne az ok és ne az elem, aki nélkül semmi nem megy.

Fel kell ismerned, hogy egy férfi soha nem fog téged boldoggá tenni, ha egyébként elégedetlen vagy azzal az élettel, amit élsz. Nem tudja megváltoztatni és jobbá tenni a valóságodat, hacsak nem teszed meg te önmagadért.

A férfiak gyorsan észreveszik, ha egy nő gyenge. Érzik, hogy kétségbeesetten szüksége van egy kézre, amit megfoghat, és sokan ezt kihasználva csak játszanak a nő érzelmeivel. Aztán ha ezt megunták, továbblépnek. Néha még magyarázatot sem adnak. Csak elmennek, mintha a nő semmit nem jelentett volna. A nő pedig összetörik, és újra a semmiből kell összeraknia magát.

De ha te nem a férfira koncentrálsz, hanem elkezdesz önmagaddal foglalkozni és emberként fejlődsz, akkor ez nem fog megtörténni. 

Erős, független nőként vonzóbbá válsz a férfi szemében. Nem kell majd futnod utána, ő keres meg téged.

A boldogságot nem a férfiban kell keresni, az ott van benned. Ha magadban megtalálod, csak akkor lehetsz boldog egy férfival – és ő is veled.

nyitókép: Image by Holiak on Freepik

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.