Az Oroszlánnak döntenie kell, a Szűz új útra lép – heti horoszkóp 02.26.-03.03-ig

A tavaszba fordulunk végre, bár az időjárásra eddig sem lehetett panaszunk. Vajon az új évszakkal új lehetőségek is kopogtatnak?

Ez a hét vajon mit tartogat?

Kos: A héten feléled benned a kíváncsiság mindenre, ami új és ismeretlen. Szívesen kísérletezel, próbálsz ki új dolgokat. Ez a munkádban úgy jelentkezik, hogy más megközelítést használsz a felmerülő problémák megoldásához. Célszerű átgondolnod, mit szeretnél igazán, és ezt hogyan tudod megszerezni úgy, hogy nem kell érzelmileg túlerőltetned magad. Légy kedves és türelmes másokkal, az emberi kapcsolatok fontosak.
Akár kapcsolatban élsz, akár egyedülálló vagy szembejön veled valaki, akinek képtelen leszel ellenállni. Ilyen erős érzelmeket már nagyon rég nem váltott ki belőled senki. Ha egyedülálló vagy, add át magad az érzésnek. De ha kapcsolatban élsz, morális kérdéssel is szembe kell nézned.

Heti üzenet: Építs ki új szövetségeket!

Bika: A héten vág az eszed, mint a borotva. Ha fontolgatsz valamilyen továbbképzést, most vágj bele. Mit veszíthetsz? Arra azért figyelj, nem lehetsz mindenhol mindig jelen, nem szakadhatsz ezer felé. Priorizálj, koncentráltabban hatékonyabb lehetsz. Ezen a héten olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy bár neked van igazad, de akaratodat erőltetve olyan hatalmi harcokba keveredsz, amik nem vállnak hasznodra. Néha engedd el a dolgokat, még akkor is, ha tudod, hogy igazad van.
Otthon bonyolult problémát oldasz meg, aminek párod nagyon örül.
Egyedülállóként a szerelem akkor jelenhet meg, amikor a legkevésbé számítasz rá.

Heti üzenet: Nem kell erőltetni, ami nem megy

Ikrek: Ez a hét lendületbe hozza azokat a stagnáló ügyeidet, amik a múltból megmaradtak. Igyekezz minél előbb lezárni őket, mert munkahelyeden új feladatot bíznak rád, ami végre kihívást jelent számodra és izgalomba hoz. Az a jó, ha mihamarabb erre a feladatra tudsz koncentrálni. Félelem épp csak annyi van benned, ami egészséges szinten tartja a merészséged, így el tudod kerülni a buktatókat és a szükségtelen kockázatokat.
Párod és közötted újra feléled a szenvedély, azáltal, hogy több teret adtok egymásnak.
Egyedülállóként most élvezed a szabadságot.

Heti üzenet: Kommunikálj egyértelműen.

Rák: Nagy, potenciálisan nagyon izgalmas változások határán vagy, de ahogy mondani szokás, az ördög a részletekben rejlik. Ne hagyd, hogy az apró, de fontos dolgok elsikkadjanak. Nagy hibád, hogy mindig másokkal hasonlítgatod össze magad. Ne tedd, csak felesleges energiát pazarolsz vele, amit jobb dologra is használhatnál.
Otthon nem túl rózsás a helyzet. Piszkálod a párod, ok nélkül gyanúsítgatod, olyan dolgokkal, amiket nem követett el. Emiatt puskaporossá válik a hangulat köztetek.
Egyedülállóként nem érzed magad vonzónak, mikor egy idegen flörtölni próbál veled, így elriasztod.

Heti üzenet: Figyelj a részletekre!

Oroszlán: Pörgős hét vár rád, amikor minden álmod valóra válhat, de ehhez észnél kell lenned. Érdemes odafigyelned megérzéseidre. Ha így teszel, a munkahelyeden csírájában elfojthatsz egy ellened irányuló alaptalan pletykát. Bölcs dolog, ha a terveid összképére és a számodra fontos helyzetekre koncentrálsz. Lehet, hogy ezen a héten nehéz döntéseket kell meghoznod; győződj meg róla, hogy a döntések nem okoznak majd lelkiismeretfurdalást.
Otthon légy résen. Párod ki nem mondott szabadság iránti igényét nem szabad elfojtanod, ha meg akarod őt tartani. Hallgasd meg, segíts neki!
Egyedülállóként találkozhatsz azzal, akiről mindig álmodtál.

Heti üzenet: Légy koncentrált!

Szűz: Ezen a héten a szabadság és az önállóság iránti törekvéseid kerülnek előtérbe. Az égiek támogatnak, hogy belevágj valami újba – ez lehet egy új vállalkozás, új munkahely, de új lakás vagy párkapcsolat is. Biztosan változások várnak rád, ne félj ugrani! Magadhoz híven mérlegeld a lehetőségeket, és ne hátrálj, ha a szíved azt súgja, lépj. Engedd el azokat a dolgokat, amik nem szolgálnak téged: a bűntudatot, a tökéletességre való hajlamot és a múltat.
Koncentrálj jobban a párodra. Rázzátok fel a kapcsolatotok azzal, hogy valami olyan dolgot csináltok együtt a hétvégén, amiben még nem volt részetek
Egyedülállóként most nem vágysz másra, csak egy kis flörtre.

Heti üzenet: Adj teret a szórakozásnak!

Mérleg: Fontos, hogy energiát, időt és törődést fektess abba, amit szeretsz. Egy kis plusz figyelem a fontos dolgokra nem fog ártani. Ha változásokat akarsz elérni az életedben, ne kapkodj, inkább lassíts és készíts terveket. A héten hihetetlen módon megnövekszik vonzerőd. Ezt az élet minden területén gátlás nélkül használd ki. A főnököd kapásból igent mond neked mindenre, ezért ne habozz, most kérj fizetésemelést.
Szerelmi életedre is hatással lesz, mint a mágnes, úgy vonzod magad köré a kért és kéretlen hódolókat. A sok jelentkező közül aztán egynek te sem tudsz ellenállni, akkor sem, ha párkapcsolatban élsz. Csak a csábítás érdekel, hogy mi lesz azután, az már nem.

Heti üzenet: Készíts terveket!

Skorpió: Mély érzelmi fejlődésen mentél keresztül az utóbbi időszakban, és ennek az a célja, hogy vagy kibővítsd a kapcsolataid, vagy felrázd azokat. Lehet, hogy nagyon nehéznek tűnik ezen a héten együttműködnöd másokkal, de próbáld meg. Az emberi kapcsolatok mindig fontosak, persze azért arra figyelj, pontosan jelöld ki a határaidat. Ne hagyd magad kihasználni.
Otthon a párod a tenyeredből eszik, mert teljesíted ki nem mondott kívánságait is.
Egyedülállóként felfedezed, hogy egy barátod többet szeretne tőled.

Heti üzenet: Húzd meg a határokat!

Nyilas: Lehet, hogy a héten különösen nyugtalannak érzed magad, és úgy gondolod, hogy ki kell javítanod minden hibádat, és hanyatt-homlok rohannod kell a céljaid felé. Türelem! A kapkodás soha nem hoz jó eredményt. Az igazság az, hogy sokkal fontosabb, hogy óvatos legyél. Ne engedd, hogy a félelem vagy a bizonytalanság rossz irányba vigyen.
Az élet utadba sodor valakit, aki egy sor változás elindítója lesz. Inspirál, hogy kezdj magaddal valamit, lépj ki a komfortzónádból és vágj bele álmod valóra váltásába. Párod azonban féltékeny lesz erre az új ismerősre. Nyugtasd meg, hogy nincs miért aggódnia.
Egyedülállóként add át magad a szerelemnek.

Heti üzenet: Ne kapkodj!

Bak: A héten az égiek próbálnak rávenni, hogy kicsit lassíts. Az utóbbi időben túl sokat dolgoztál, így ne csodálkozz, ha most úgy érzed kiégtél. Szorongsz is, egyáltalán nem látod, mit hoz a jövő, és ez feszültté tesz, pedig jön egy új lehetőség, amiért érdemes lenne vállalni a kockázatot. Maradj nyugodt, kitisztulnak a dolgok.
Otthon párodat kérd meg, hogy segítsen a teendőkben, te pedig pihend ki magad végre! Senki nem fog rád haragudni érte.
Egyedülállóként ne temetkezz a munkában, tölts egy kis időt barátaiddal.

Heti üzenet: Lásd meg az új lehetőségeket.

Vízöntő: A héten nehezen tudod eldönteni, hogy az eszedre vagy inkább a szívedre kellene hallgatnod. Végül az utóbbit választod, és nem hibázol. Bízz a megérzéseidben. Adj magadnak mozgásteret. A munkahelyeden úgy érzed nem becsülnek meg, de ha hirtelen felindulásból kilépsz a pénztárcád üres marad. Néhány pénzügyi probléma már így is kopogtat az ajtón, ne lépj elhamarkodottan.
Párodtól több ölelésre vágysz, amit ki kell mondanod. Tudod, néma gyereknek az anyja se érti a szavát.
Egyedülállóként neked kell megtenned az első lépést kiszemelted felé. 

Heti üzenet: Ne dönts elhamarkodottan!

Halak: Ezen a héten észnél kell lenned üzleti ügyeid intézése közben. Mindenre fokozottan figyelj oda, mert könnyen pórul járhatsz! Ha banki utalásra kerül sor a számokat kétszer is ellenőrizd.
Főnököddel szemben légy magabiztosabb, különben nem vesz komolyan tőled semmilyen javaslatot. A jövőt tekintve jobban jársz, ha felhívod magadra a figyelmét, és bebizonyítod, hogy érdemes veled számolni. Vállalj felelősséget önmagadért és a cselekedeteidért, ezt a felettesed is díjazni fogja.
Párodnak fejezd ki nyíltan szerelmed, ne hagyd kétségek közt. Ha mostanában nem voltatok, mindenképpen tegyetek egy izgalmas kirándulást.
Egyedülállóként végre felkelted a kiszemelted figyelmét.

Heti üzenet: Vigyázz a pénzügyekkel.