Ha hiszed, ha nem, ez a tíz színész az idén már 60 éves lesz

Bár hajlamosak vagyunk azt hinni, azért, mert gazdagok, rájuk nem vonatkozik az idő törvénye, de a hírességek ugyanúgy öregszenek, mint mi, sőt, olykor az öregedésükön vesszük észre a sajátunkat. Hiszen Keanu Reeves nemrég még helyes kis srác volt, idén pedig betölti a hatodik x-et. De ha ő öregszik, akkor lehet, hogy mi is?

Vannak szerencsés genetikával rendelkező celebek, és vannak olyanok is, akik némi segítséggel őrzik a fiatalságuk, egy azonban tény – néhány ismert, nagy színész az idén bizony 60 éves lesz.

Keanu Reevestől Nicolas Cage-ig ezek a sztárok mind 1964-ben születtek.

Sandra Bullock 

Hollywood egyik legfényesebb csillaga, akibe a világ már régen beleszeretett – és nem véletlenül. Sandra Bullock pályafutása során számos díjat és jelölést kapott, köztük Oscar-díjat és Golden Globe-díjat. A 60-at július 26-án tölti majd.

Lenny Kravitz 

A rock, soul, funk és R&B egyedülálló fúziójáról ismert Kravitz mintha évek óta nem öregedne. Pedig május 26-án ő is 60 éves lesz. 

Marisa Tomei 

A „Vinny, az 1ügyű” (1992) című vígjátékban nyújtott alakításáért Oscar-díjat nyert Marisa Tomei az évek során számos sikeres filmben szerepelt. December 4-én van a születésnapja. Idén neki is kerek 60.

Russell Crowe 


Az új-zélandi születésű ausztrál színész a Gladiátor (2000) című korabeli film címszerepének eljátszásával szerzett szélesebb körű ismertséget, és elnyerte a legjobb színésznek járó Oscar-díjat. Crowe április 7-én lesz 60 éves.

Monica Bellucci 

Szeptember 30-án ünnepli 60. születésnapját a híres olasz színésznő, Monica Bellucci is, akinek már három évtizedes filmes karrier van a háta mögött.

Courteney Cox 

A Jóbarátokban 1994 és 2004 között Monica Geller szerepében hódította meg a világ szívét. Láthattuk a Sikoly franchise-ban Gale Weathers szerepében is. Cox születésnapja június 15-én van.  

Keanu Reeves 


Nehéz elhinni, hogy Keanu Reeves is a hatodik évtizedébe lép. A sztár születésnapja szeptember 2-án van. Hát nem döbbenet?

Nicholas Cage 

A különböző filmes műfajokban játszó Oscar-díjas színész az évek során kultikussá vált. Cage január 7-én ünnepli születésnapját. 

David Spade 

A „Saturday Night Live” korábbi szereplője és írója David Spade sikeres színészi karriert futott be moziban és televízióban egyaránt. A stand-up komikus, televíziós műsorvezető és író július 22-én ünnepli 60. születésnapját. 

Matt Dillon 


A tinibálványtól a drámáig eljutó Matt Dillon számos elismerésben részesült, köztük Oscar-jelölést és Grammy-jelölést is kapott az „Ütközések” (2004) című filmért. A színész február 18-án ünnepelte 60. születésnapját.