Mi tesz egy nőt ellenállhatatlanná a férfiak szerint?

Írhattuk volna azt is címnek: Amit a férfiak akarnak…. nem ezt írtuk, de a cikk többé-kevésbé erről fog szólni.

Arról, mi tesz ellenállhatatlanná egy nőt a külsőségeken túl a férfiak szemében. Azoknak a férfiaknak a szemében, akik nem csak azt nézik, mekkora domborulatokkal rendelkezik valaki, hanem azt is értik, hogy egy nőt nem lehet csupán az anatómiája alapján megítélni, személyiségének mélysége és gazdagsága teszi őt azzá, aki.

Mi nők, bevallottan reménykedünk abban, egy felnőtt férfi a felszín alá néz, és olyan tulajdonságokra is kíváncsi bennünk, amik sokkal fontosabbak, mint a külső, ha jó partnerről és szeretőről van szó.

Ez a lista talán ad némi reményt, hogy így van.

Tehát, mit is akar egy férfi? Mi teszi számára ellenállhatatlanná a nőt?

Intelligencia

Van valami szexi egy olyan nőben, aki szellemes, művelt, megfontolt, aki bármilyen beszélgetésben megállja a helyét. A bölcsesség, a józan ész, a humorérzék, az érzelmi intelligencia az, ami érdekes. Egy nő, akivel bármikor lehet érdekes beszélgetést folytatni.

Nyitott gondolkodás

Senki sem szereti, ha azt mondják neki, hogy téved. Senki sem akarja, hogy folyton kijavítsák. A férfiak különösképp nem keresnek olyan nőt, aki mindenbe beleköt.

Sokkal inkább olyan nőt akarnak, aki játékos, kíváncsi és nem ítél azonnal, hanem nyitott más nézőpontokra. Aki szeret utazni és új helyeket látni; új embereket megismerni, új tapasztalatokat szerezni, más kultúráktól tanulni.

Egy nyitott gondolkodású nő kalandként kezeli az életet, és a lehető legtöbbet szeretne felfedezni belőle. 

Ez a nyitott és kalandvágyó hozzáállás teszi izgalmassá és szórakoztatóvá vele az együttlétet.

Alapvető udvariasság

A romantika első időszakában, amikor minden új, szórakoztató és könnyű, mindenki a legjobb oldalát mutatja.

Ám egy idő után fontos, ki hogyan bánik másokkal. Udvarias a pincérrel az étteremben? Durván beszél az exével, a munkatársaival, a barátaival és a családjával? Hogyan bánik az idegenekkel vagy a háziállatokkal? Sokat elárulhat valakiről az, ahogyan másokkal bánik. 

A melegség, a kedvesség és a nagylelkűség hihetetlenül vonzó, és feltétlenül szükséges egy egészséges, hosszú távú kapcsolathoz.

Önazonosság

Egy nő, aki igazán ismeri önmagát, nincs elveszve és nem összezavarodott; aki tudja, mit képvisel, mit szeret és mit nem, igazán vonzó tud lenni.

Egy önazonos nő nem a barátai, az anyja, vagy valamelyik divatlap véleménye alapján éli az életét. Elég élettapasztalata van ahhoz, hogy tudja, ki ő, és mit akar – és nem kell „megtalálnia önmagát”. Ez az önbizalom nagyon szexi.

Gyakorlatias

A legtöbb férfi értékeli az ambíciót, de a nap végén olyan nőt akarnak, aki értékeli az apró dolgokat. Egy nőt, aki tudja, mennyire fontos az életben a család, a barátság, a szerelem és a kapcsolat.

Aki őszinte és gyakorlatias; és nincs türelme a színleléshez. Ilyen nővel szeretne letelepedni sok férfi.

Szereti a saját testét

Nagyon sok nő nem tudja magát szépnek látni. Önmagukba néznek, és csak a „hibáikat” látják, méghozzá erősen eltúlzott és felnagyított módon.

Természetesen a külső fontos, és nagyon is számít, nőknél és férfiaknál egyaránt. Ám összességében fontosabb a kinézetnél az, hogy egy nő hogyan viszonyul a saját testéhez, hogyan viseli azt.

Ha egy nő szereti a saját testét, az meglátszik a viselkedésén, a mosolyán, és ez az, ami vonzó.

Tud nevetni, boldog

Nincs szexibb egy nőnél, aki elégedett önmagával és boldog … Egy nő, aki gyakran nevet, akiből sugárzik az öröm, aki mindig feldobja a párja napját, és megmosolyogtatja, ez az a fajta ember, akivel mindenki együtt akar lenni.

Persze mindenkinek vannak rossz napjai, kétségei és kétségbeesései. De annak a nőnek, aki elfogadja és szereti önmagát, aki tudja, mit akar az élettől, és azt követi, sokkal több jó napja lesz, mint rossz. Sokkal többet van fent, mint lent. Vidám, pozitív és könnyed, ami mindenkit jó érzéssel tölt el.

Ez az egyik legvonzóbb tulajdonság, amivel egy nő rendelkezhet.

Ha most azt mondod, ezek az elvárások irreálisak, igazad van. Senki nem rendelkezik mindezekkel a tulajdonságokkal. De legalább megmutatják, mit lenne jó elérni – legalább részben.

nyitókép: Image by marymarkevich on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

2 hozzászólás
  1. Valóban igaza leírtak. Viszont arról is lehetne írni egy cikket,hogy a férfiak elfelejtették az udvarlást.. ha már udvarolni kell, akkor feladják…

    Erről írtam egy kis bejegyzést a Mosolysziget közösségi oldalamon..

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.