Ragyogó arcbőr ebédidő alatt? Lehetséges a Hydra Beauty kezeléssel!

Gyűrött mindennapok, gyűrött arcbőr… A stresszel telített hétköznapok sodrásában alig-alig marad idő önmagunkra, a bőrünkre, az arcunkra. Pedig szó szerint minden ránk van írva. A fáradtság, a kimerültség, a gondterheltség. Minden apróbb-nagyobb szarkaláb, mélyedés, gyűrődés arról tanúskodik, hogy bizony nagyon ki-, és megérdemelt lenne a kényeztetés. Még jó, hogy mindez akár ebédidőben is megoldható. Hogy hogyan? Mutatjuk!

Alább szponzorált tartalmat olvashattok.

Mi is az a Hydra Beauty rendszer?

Ez az orvosesztétikai innováció bőrmegújításra képes, mégpedig nem is akármilyen eredményességgel. A bőrfelszín hatékony tisztítása ugyanis fájdalmaktól és kellemetlenségektől mentesen is megtörténhet. A terápia alapját egy hidrodermabráziós eljárás adja, amely egyesíti a tisztítás, a kíméletes, savas hámlasztás, a vákuumos nyirokmasszázs, a pórustisztítás, a gyulladáscsökkentés és a hidratálás előnyeit.

A kezelés hatására jelentős mértékben nő a bőr tónusossága, miközben a felszíni, egyenetlen pigmentációk elhalványodnak, a vonalak kisimulnak.

Érdemes nagyjából háromhetente megismételni a hydra beauty terápiát, mert így érhető el igazán tartós, látványos eredmény. A bőr szépségének megőrzése ugyanis egy olyan nonstop fennálló folyamat, ami figyelmet, odafordulást, törődést jelent. S bár az tény, hogy a legtöbben éppen szabadidővel nem rendelkeznek, de azért egy ebédszünetnyi kimenő pár hetente esélyes, hogy megoldható. Ennyire egyszerű és könnyű az arcbőr egészségéről gondoskodni.

Hogyan zajlik a kezelés?

Az első lépés az arcbőr kíméletes tisztítása. Ez pár pillanatot vesz igénybe és pusztán néhány könnyed mozdulatot jelent. A következő felvonásban a speciális, vákuum technológiájú kezelőfej és a spirálisan ható folyadéksugár hathatós közbenjárásával a bőr teljes felszíne megtisztul. Harmadik stációban a szalicilsavak, valamint gyulladáscsökkentő komponensek segítségével a T-zónában a pórusok megtisztulása is végbemegy.

Negyedik fázisban jön a hyaluronsavas hidratálás, amikor vákuumon keresztül jutnak vissza a megtisztított, kinyitott pórusokba a hatóanyagok. Ezek után az elmaradhatatlan bőrpakolásé a főszerep, ami természetesen egyedi bőrtípushoz illeszkedik. A befejező ápolással pedig véget ér a kényeztetés.

Photo by Icons8 Team on Unsplash

A megtisztított bőrbe egyrészt sokkal gyorsabban képesek eljutni a tápláló komponensek, másrészt azok felszívódása, hasznosulása is fokozott, ezért ildomos mezoterápiával fokozni a kezelés hatékonyságát, így ugyanis abszolút fájdalommentesen a még mélyebb rétegekbe juttatható minden összetevő.

Melyek az azonnal tapasztalható, látható és érezhető eredmények?

A bőr egyenletes, kíméletes hámlasztása serkenti a sejtmegújulást, miközben a pórusok tisztítása semmilyen fizikai kellemetlenséggel, kényelmetlenséggel nem jár együtt.

A bőr puhasága, sima tapintása épp úgy borítékolható, mint a kozmetikai anyagok hatékony felszívódása.

A rendszeres kezelés csökkenti a szarkalábak megjelenését. A bőr táplálása, hidratálása, nyugtatása ilyen módon egyetlen ebédszünetnyi időben, kényeztető körülmények között valósulhat meg.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.