4 csillagjegy, akikkel a legjobb együtt élni

Azt már nem is olyan régen kiveséztük, kikkel a legjobb egy röpke kaland, most úgy gondoltuk, azokat is érdemes egy csokorba szedni, akikkel az együttélés, a párkapcsolat hosszú távon is isteni.

Lássuk, kik ők:

Bak

A Bak öreg lélek. Ha talál valakit, aki különleges, önmagát adja, mert nem akarja, hogy titkok létezzenek közte és kedvese között.

A Bak az egyik leghűségesebb csillagjegy az állatövben, így ha egyszer elkötelezi magát, nem megy sehova. Mindig remek hallgatóság, és kompromisszumot köt, ha probléma adódik. Mindig mindent megtesz annak érdekében, hogy kapcsolata egészséges és stabil helyen legyen. Nem kötelezi el magát soha, csak ha száz százalékig biztos a másikban, de ha már elköteleződött, mindent elkövet, nehogy elrontsa a kapcsolatot.

Skorpió

A Skorpió titkolja az érzelmeit, amíg meg nem bizonyosodik a választottja jelleméről, és arról, működhet-e együtt bármi. Nem túl jó a rövid kapcsolatokban, mert időre van szüksége, hogy lerombolja önmagában a falakat, és meg tudjon bízni a másikban. De ha elköteleződik, teljesen más lesz a viselkedése. Sokkal könnyebben nyílik meg, mondja el a gondolatait és érzelmeit. Ekkor már megmutatja sebezhető oldalát és odaadja a szívét. 

A Skorpió hosszú távú kapcsolatokra van kitalálva, mert nem látja értelmét az ideiglenes hajbókolásoknak. Ha elköteleződik valaki mellett, mindent belead. Nincsenek félmértékek. De ehhez tudnia kell, hogy a másik is ugyanúgy érez.

Bika

A Bika mielőtt megismeri a másikat, eleinte jegesnek tűnhet, de rendkívül ragaszkodóvá válik, ha jól érzi magát a másikkal. Ez a jegy az egyik legmakacsabb csillagjegy az állatövben, így ha egyszer odaadja a szívét valakinek, nemigen gondolja meg magát. Nem akar sok időt eltölteni a párja nélkül, mert nem akar kimaradni egy közös pillanatból sem. A Bika jól működik a hosszú távú kapcsolatokban, mert szeret letelepedni és kényelmes otthont teremteni magának, és annak, akit szeret.

Nyilas

A Nyilas mindig brutálisan őszinte. Nem fog komoly kapcsolatba belemenni, ha nem kötődik a másikhoz. Nem fél elutasítani senkit. Tehát ha egy Nyilas elköteleződik, azt nagyon komolyan gondolja. Gyönyörű jövőt képzel el már a kapcsolat elején, és hajlandó minden egyes nap tenni is azért, hogy a párja ugyanolyan boldog legyen, mint az első pillanatokban. A Nyilas nem lusta. Nem idegen tőle a kemény munka. Tehát meg fog tenni mindent a kapcsolat sikeréért. Hosszú távon.

Image by user15285612 on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET: