4 csillagjegy, akik az utóbbi időben már nem hiszik, hogy megtalálják a szerelmet

Nem kell kapcsolat ahhoz, hogy valaki boldog legyen. De ha keresed a szerelmet, és nem találod, természetes, hogy frusztráltnak érzed magad.

Négy csillagjegy képviselői az átlagnál pesszimistábbak, ők mostanában elvesztették a hitet a szerelemben, mert egyik románcuk sem sikerült.

Vajon te köztük vagy?

Bak

Bak, te természetednél fogva cinikus vagy, ezért nem ez az első alkalom, amikor úgy érzed, hogy soha nem találod meg a szerelmet. Mostanában már vágysz is rá, hogy egyedül maradj, mert nem akarod, hogy hülyeségek zavarjanak. Azonban soha nem állt szándékodban az egész életedet egyedül tölteni. Régebben azt hitted, hogy végül találkozol azzal, aki éppen neked való – de mostanában elkedvetlenedtél. Annak ellenére, hogy te tökéletesen független lélek vagy, aki képes egyedül is megállni a lábán, szívesen letelepednél valakivel, és elkezdenéd a közös jövőt.

Ne add fel. Eljön a te időd. Csak türelmesnek kell maradnod!

Mérleg

Mérleg, ha valaki, hát te reménytelenül romantikus vagy, ezért sok minden kell ahhoz, hogy meginogjon a szerelem megtalálásába vetett hited. Az élet azonban mostanában nem volt kegyes hozzád. Emiatt felmerült benned a kérdés, találsz-e valaha valakit, aki tökéletesen illik hozzád, és vajon meg fogod-e élni valaha azt a gyönyörű szerelmi történetet, amiről fiatal korod óta álmodoztál. 

Nyugodj meg! Annak ellenére, hogy a hited most egy kicsit megrendült, nem marad ez így. Végül visszatér optimista éned, és megtalál a szerelem is.

Halak

Halak, te roppant érzékeny lélek vagy. Valahányszor valaki bánt téged (vagy akár egy kicsit másképp bánik veled, mint korábban), nagy hatással van rád. Nagyon sok mindent a szívedre veszel, ezért az utóbbi időben elvesztetted a hitedet abban, hogy megtalálhatod a szerelmet. Küzdöttél azért, hogy optimista maradj, de most nem tudsz az lenni. Pedig általában te vagy a legpozitívabb ember a szobában.
 
Nyugodj meg, nincs semmi furcsa abban, ahogy most érzel. Hiszen fárasztó újra és újra reménykedni, aztán csalódni. Ha egy kis szünetre van szükséged, és nincs kedved randevúzni, az is rendben van. Nem kell ahhoz feltétlenül valaki más, hogy boldog legyél. Egyedül is teljesnek érezheted magad. 

Oroszlán

Oroszlán, te igazán tudod magadról, hogy főnyeremény vagy, és megvan benned minden, ami ahhoz kell, hogy valakit boldoggá tegyél. De amióta nem találsz senkit, aki tökéletesen együttműködne veled, a szerelembe vetett hited megrendült. Annyiszor csalódtál már, hogy kezded elveszíteni a reményt, hogy valaha találkozni fogsz a másik feleddel. Az sem segít, hogy körülötted olyan sok ember boldog a párjával. Számodra nagyon idegesítő, ha úgy érzed, mindenki más megtalálja a maga párját, miközben te elakadtál a keresésben. 

Ne feledd: mindenki élete más. Vannak, akik később találják meg a párjukat. Az, hogy most egyedül vagy, nem jelenti azt, hogy örökké egyedül is maradsz.

Image by Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.