Szerelmi horoszkóp: Ezek a csillagjegyek passzolnak össze a legjobban

Melyik csillagjegyek passzolnak igazán egymáshoz, és kik azok, akik egyáltalán nem? 

Most megtudjuk, mely jeleknek van a legnagyobb esélye az élethosszig tartó szerelemre, mely jegyek távolodnak el egymástól, ha vége a kezdeti lángolásnak, és melyik csillagjegyeknek kell elkerülniük egymást, ha szerelemről van szó.

Akár hiszel az asztrológiában, akár nem, izgalmas lehet felfedezni, melyik csillagjegyek illenek hozzád, akikkel tökéletes lehet a párosítás, és melyik az a jegy, akivel jobb, ha nem kezdesz.

KOS

A Kos illik az Ikerhez, az Oroszlánhoz, a Halakhoz – ez utóbbi számára a legideálisabb pár.
Ha a Kosnak sikerül elnyernie a Halak bizalmát, nagyon nagy az esélye, hogy hosszú és izgalmas kapcsolatuk lesz.

Kerülnie a Rákot kell.
Egy rövid és viharos viszony összejöhet, de egy hosszú távú kapcsolat szinte mindig katasztrófával végződik köztük.

BIKA

A Bika remekül illik a Rákhoz, a Halakhoz, és a Nyilashoz.
A Rák romantikus és érzékeny partner, aki osztja a Bika szenvedélyes érzelmi élet iránti igényét. 

Kerülnie az Ikreket és a Vízöntőt kell.
Az Ikrek csillagjegyűek kacérak, impulzívak és változékonyak. A Bika kitartó, stabil és tartózkodó. Nincsen egyetlen közös vonásuk sem.

IKREK

Az Ikrek csillagjegyűek összeillenek a Kossal, Mérleggel – velük a legjobban – és a Vízöntővel.
Sem az Ikrek csillagjegyű, sem a Mérleg nem féltékeny, mentálisan egy hullámhosszon vannak, és tökéletesen kiegészítik egymást, így köztük a kapcsolat tökéletes és nagyon sikeres lehet.

Az Ikrek csillagjegyűnek kerülnie a Rákot és a Szűz csillagjegy szülötteit kell.
A gyakorlatias Szűz úgy gondolja, hogy az Ikrek éretlen és gyerekes, míg az Ikrek azt gondolja, hogy a Szűz unalmas és szögletes. Ennek a kettőnek minden esélye megvan, hogy jól meglegyenek – egymás nélkül. Egymással kétséges, hogy sikerül egy kapcsolatot működtetniük.

EZ IS ÉRDEKELHET: MELYEK A LEGKACÉRABB CSILLAGJEGYEK?

RÁK

A Rák passzol a Bikához, az Oroszlánhoz és a Mérleghez.
Az Oroszlánhoz passzol a leginkább, mert ez a jegy nagylelkű és gyengéd, és elárasztja a Rákot a szeretetével, amit a bizonytalan és érzékeny Rák értékel.

Kerülnie kell a Kost és a Nyilast.
A Ráknak olyan biztonságra van szüksége a szerelemben, amit a nyughatatlan Nyilas nem tud nyújtani. A Rák könnyen megsérül és keserű lesz, amikor a Nyilas új célok és tapasztalatok után néz.

OROSZLÁN

Az Oroszlán megfér a Kossal, a Mérleggel és a Nyilassal.
Ez utóbbival mindketten szeretik a kalandokat, így egy szórakoztató és boldog kapcsolatnak örülhetnek rövid és határozottan hosszú távon is.

Kerülnie a Halak csillagjegyűt kell.
Az Oroszlán azt hiszi, hogy a Halakból hiányzik az ambíció, az utóbbit pedig bántja, ha az Oroszlán nem mutat együttérzést. Minden egy kevésbé jó, sőt boldogtalan kapcsolatra mutat.

SZŰZ

A Szűz passzol a Bikához, Rákhoz (ez a legjobb párosítás), és a Skorpióhoz.
A Szűz és a Rák valóban a legjobbat hozzák ki egymásból. A Rák gazdag fantáziája felkapja a Szűzet, aki gyengédséggel és szeretettel válaszol, amire az érzékeny Ráknak pontosan szüksége van. 

Kerülnie kell viszont az Oroszlánt és a Halakat.
A Szűz praktikus és logikus természete ellentétes lesz az Oroszlán álmodozó és optimista személyiségével. 

MÉRLEG

Mérleg a Vízöntővel alkothatja a legerősebb párost, de illik az Oroszlánhoz és az Ikrekhez is.
A Mérleg és a Vízöntő hihetetlenül jól megfér egymás mellett. Szeretnek sok baráttal lógni, különféle ügyekbe keverednek, sok hobbijuk van, és egyiküknek sincs gondja azzal, ha a másiknak megvan a maga érdeklődési köre.

Kerülnie a Halak csillagjegyűeket kell.
A Halak úgy gondolja, hogy a Mérlegnek túl sok más érdeklődési köre van, a Mérleg pedig azt, hogy a Halak túlságosan függő. Ezért a Mérleg elkezdi hibáztatni a Halak jegyűt, aki ettől még ragaszkodóbbá válik.

EZ IS ÉRDEKELHET: A CSILLAGJEGYEK ERŐSSÉGE A HOSSZÚ TÁVÚ KAPCSOLATOKBAN

SKORPIÓ

A Skorpió a Skorpióhoz, a Bakhoz és a Halakhoz illik, az utóbbihoz a legjobban.
A Halak nagyra értékeli, hogy a Skorpió átveszi a kapcsolaton belül a parancsnokságot és támogatja őt, míg a Skorpió uralkodó természete a Halak számára a szerelem bizonyítéka.

A Skorpiónak a Szűzet kell kerülnie.
Ha a Szűz képes kezelni a Skorpió intenzitását, akkor működhet köztük egy kapcsolat. De sajnos a Skorpió könnyen belefárad abba, hogy a Szűz csak beszélni akar, és elkezd valaki más után futni.

NYILAS

A Nyilas passzol a Koshoz, az Oroszlánhoz (legjobb párosítás), a Mérleghez és a Skorpióhoz.
A Nyilas és az Oroszlán csodálatosan megfér egymás mellett. Az utóbbi szenvedélye maradásra bírja az egyébként nyugtalan Nyilast.

Kerülnie a Szűz és a Halak csillagjegyűeket kell.
A Nyilasnak és a Halaknak lehet egy-két szenvedélyes pillanata, de összességében egyikük sem tudja biztosítani a másiknak azt, amire szüksége van. 

BAK

A Bak passzol a Bikához, Skorpióhoz, Bakhoz, de a legjobban a Halakhoz.
A Halak csillagjegyűek őszinték és nagyon szeretnek szeretni, amitől a Bak boldog és biztonságban érzi magát. Minden egy nagyon boldog kapcsolatra mutat.

Kerülnie a Nyilast kell.
A Bak gyakran aggódik a jövő miatt, értékeli a biztonságot, óvatos és gazdaságosan él. A Nyilas egy felelőtlen és extravagáns vakmerő. 

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő passzol a Koshoz, Ikrekhez, éa nagyon passzol a Mérleghez.
A Vízöntő és a Mérleg a legjobb dolgokat is kihozzák egymásból, és remekül össze tudnak dolgozni.

Kerülnie a Skorpiót kell.
A Vízöntőnek nehéz dolga lesz a féltékeny és vagyontárgyakhoz kötődő Skorpióval. Egy románc köztük nem tart sokáig, hosszabb kapcsolat pedig aligha lehetséges.

HALAK

A Halak csillagjegyű a Kos, Bika, Rák, Skorpió és Bak párja lehet. Utóbbi kettővel illik össze leginkább.
A Skorpió személyében a Halak megkapja azt az erős védőpartnert, amire igazán szüksége van. Nem kelti fel a Skorpió féltékenységét, amivel egyébként a Skorpiónak gyakran akad egy kis problémája. Köztük egy kapcsolat nagyon boldog és hosszú lesz.

A Halaknak kerülnie a Szűzet és a Nyilast kell.
Amikor a Halak észreveszi, hogy a Nyilas nyugtalanná válik, ő még ragaszkodóbbá és érzelmesebbé válik, ami arra készteti a Nyilast, hogy provokálni kezdje és kigúnyolja a Halak érzéseit. 

Wedding silhouette photo created by freepic.diller – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET: