A csillagjegyek erőssége a hosszú távú kapcsolatokban

Megbízható? Hűséges? Vicces? Előrelátó? Izgalmas? Kire mi jellemző? Kinek mi az erőssége, amivel megfogja a társát egy kapcsolatban?

Nos, természetesen minden csillagjegynek megvan a maga titkos fegyvere. Neked mi az?

Kos – a támogató
Kos, a te titkos fegyvered a megbízhatóság, a támogatás. Elhiteted a pároddal, hogy bármi lehetséges, bármire képes. Ösztönzöd őt, hogy elérje álmait, mert felismered az erősségeit, ezeket erősíted benne, s így eléred, hogy sikeres legyen.

Bika – a türelmes
Bika, a te titkos fegyvered a türelem. Soha nem rohanod le a partnered, nem kényszeríted semmire, nem hajtod. Rengeteg időt és teret adsz neki, amikor arra van szüksége.

Ikrek – a figyelmes
Ikrek, a te titkos fegyvered, hogy tudsz köszönetet mondani, ki tudod mutatni a hálád, és nem veszel semmit természetesnek. Észreveszed a társad erőfeszítéseit, és ezt jelzed is. Mindig megköszönöd a párodnak azokat a dolgokat, amiket érted tesz. Érezteted vele, hogy az erőfeszítése nem hiábavaló.

Rák – a jó hallgatóság
Rák, a te erősséged, hogy koncentrálsz. Aktív hallgató vagy. Nagyon odafigyelsz arra, amit partnered mond, és érezteted vele, hogy meghallod . Ez a figyelem manapság ritka. Igazi kincs.

Oroszlán – az ösztönző
Oroszlán, a te titkos fegyvered, hogy ösztönző vagy. Érdeklődsz, gondolkodsz, odafigyelsz. Folyton további kérdéseket teszel fel párodnak, amivel jelzed, hogy odafigyeltél rá, hogy őszinte érdeklődést tanúsítasz az élete iránt.

EZ IS ÉRDEKELHET: CSILLAGJEGYEK ÉS KAPCSOLATOK – VAJON MELYIK JEGY MIRE VÁGYIK?

Szűz – a segítőkész
Szűz, a te titkos fegyvered az, hogy te bármikor kész vagy segíteni. Nagyon odafigyelsz a partneredre, és mindig észreveszed, ha valami nincs rendben, így tudsz megoldást javasolni. Ötleteiddel sosem hagyod cserben párodat.

Mérleg – a gyengéd
Mérleg, a te erősséged az, hogy gyengéd vagy. Nem riadsz vissza attól, hogy megfogd a párod kezét, akár nyilvános helyen, akár a kanapén, akár az autóban tartózkodtok. Mindig érezteted vele, hogy fontos neked, hogy vágysz rá.

Skorpió – a vicces
Skorpió, a te titkos fegyvered, hogy vidám vagy. Amikor a partnered ideges, megnevetteted. Mindig tudod, mit mondj, hogy felvidítsd őt.

Nyilas – a hízelgő
Nyilas, a te erősséged, hogy lelkes vagy. Mindig érezteted a partnereddel, mennyire izgatott vagy, hogy láthatod őt, kedveskedsz és hízelegsz, így a párod mindig értékesnek érzi magát.

Bak – a pontos
Bak, a te erősséged, hogy kiváló a memóriád. Emlékszel minden apró dologra, amit a párod mond, így mindig tudod, mire van szüksége.

Vízöntő – az érzelmes
Vízöntő, a te titkos fegyvered a szíved. Hangosan beszélsz az érzéseidről. Gyakran kimondod és kimutatod a szereteted, és minden egyes nap bókolsz a partnerednek, hogy emlékeztesd őt az értékére.

Halak – a megbízható
Halak, a te titkos fegyvered az, hogy megbízható vagy. Párod mindig számíthat arra, hogy felveszed a telefont, ha hív, meghallgatod, ha mondandója van, és soha nem hagyod egyedül, ha szüksége van rád.

EZ IS ÉRDEKELHET: