Csillagjegyek és kapcsolatok – vajon melyik jegy mire vágyik?


Egy kapcsolatban mindenkinek vannak igényei. Ezek közül néhány általános, amit mindenki elvár, de vannak egyedi igények is, amelyek épp olyan változatosak, mint maguk az emberek.

Míg a Bika csillagjegyű ember a kifinomultságot keresi a kapcsolatban, addig a Mérleg például megértést akar.

És vajon a többi csillagjegy mit keres? A következő összeállításból kiderül.

Ez is érdekelhet: 6 LEGERŐSEBB ÁLLATÖV JEL, AMELY MINDENNEL KÉPES MEGBIRKÓZNI – TE KÖZTÜK VAGY?

Kos
A Kost a spontaneitás és a kellemes meglepetések éltetik. Ha ezek hiányoznak a kapcsolatból, elégedetlenné válik. Egy-egy váratlan szál virág, spontán kirándulás, nem várt vacsora kettesben mind örömet okoznak a jegy szülöttjének, de az is bejöhet, ha csak egy kedves üzenetet hagysz egy bolondos helyen.

Bika
A Bika nem szereti a durva megnyilvánulásokat, ide értve a durva szavakat és a totális rossz ízlést is. Légy lágyabb, mellőzd az alpáriságot, akkor nem lesz gond.

Ikrek
A kölcsönösség az Ikrek számára a legfontosabb dolog. A napi hívások, e-mailek és kisebb üzenetek számára nagyon fontosak. Érintsd meg, tarts kontaktust minden formában és az Ikrek jegy szülötte elégedett lesz.

Rák
A Rákban él a vágy, hogy érezze azt, akit társául választott. A tökéletes biztonság a szeretett ember szoros ölelésében – ez az, ami a Ráknak fontos, ha ez hiányzik, a jegy szülötte nem lesz képes jól érezni magát a kapcsolatban. 

Oroszlán
Az Oroszlánnak szüksége van a szabadság érzésére. Csak akkor tudja megőrizni természetes gyengédségét, őszinteségét és a játékosságát. Hisz egy cica szeret játszani. Az Oroszlánnak néha kicsit szüksége van rá, hogy engedetlen legyen, így lesz boldog. 

Szűz
A Szűz csupa kedvesség. Ezért kell a választottjának is kedvesnek lennie. A puszta gondolat, hogy a partnere megértést és kegyelmet mutat a gyengék, a rászorulók és természetesen az állatok iránt, melegíti a Szűz jegyű szívét, ellenkező esetben elfordul a társától.

Mérleg
Unalmasnak tűnhet, azonban tény, hogy a Mérleg különösen a harmóniát és a rendet igényli a kapcsolatban. Ha ezek megvannak, a Mérleg mindenben támogatja a társát, megbocsájtva az esetleges hibákat is. 

Skorpió
A Skorpió egyetlen dolgot vár el a kapcsolatában: őszinteséget. A partnerétől pedig hűséget és jó szexet. Ha ezek megvannak, nem lesz gond. 

Nyilas
A Nyilas a nagylelkűséget őszinteséggel kombinálja. Ezeket várja el a társától is. Ha mindezek mellett a szex is jól működik, az csak hab a tortán.

Bak
A Baknak meg kell értenie, hogy egyetlen munka sem helyettesítheti a valódi érzéseket. A Bak társának azonban értékelnie kell a Bak munkaképességét, mert a támogatás hiánya elpusztítja a szenvedély tüzét a Baknál.

Vízöntő
A Vízöntő nem tolerálja az igazságtalanságot és a korlátolt látásmódot. Ezért a szűklátókörű embereknek esélyük sincs egy Vízöntőnél. Ő azt szereti, ha a partnere jól tájékozott, és az sem baj, ha az álláspontjuk nem egyezik, mert szeret érvelni, vitázni.

Halak
A Halak a nyitott és érzékeny embereket szereti. Azokat, akik egy nehéz pillanatban ott vannak, hogy segítő kezet nyújtsanak. A sumákoló, titkolózó emberek mindig gyanakvást ébresztenek a jegy szülötteiben.