Három izgató játék, amit kipróbálhattok a hálószobában

Amikor először kezdesz randevúzni valakivel, a szex intenzív és izgalmas, az élvezet elsöprő, és alapvetően eufóriában vagy a hét minden napján, 24 órában. Azonban minél régebb óta vagytok együtt, annál valószínűbb, hogy az intimitás megsínyli a kapcsolatot. 

Ennek szerencsére nem kell így lennie. 

Íme néhány szexi játék, amiket játszhatsz a pároddal az ágyban, hogy egy kicsi változatosságot vigyél az intim perceitekbe.

Sex education photo created by freepik – www.freepik.com

Ki tud ellenállni a tollaknak?

Ha szeretnél izgalmat a hálószobában, vess be kelléket. Az általános vibrátor helyett azonban inkább legyen valami újdonság. Például egy puha toll. Érintsd a partnered finoman mindenhol, ahol szeretnéd, vagy ahol ő szeretné. Simogasd, csiklandozd. Hidd el, élvezni fogjátok – mindketten.

Fokoznád? Kösd be a párod szemét, s csak azután vedd elő a tollat.

Jöhet a tejszínhab?

Persze, valakinek tejszínhabot lenyalni párja mellkasáról egyszerű pornójelenetet idéz, de ne utasítsd el, amíg nem próbáltad. Mert nem is rossz! Érdemes először édes ételeket használni (tejszínhab helyett lehet csokiszirup is), mert ezek általában ízletesebbek és könnyebben tisztíthatók. A fertőzés elkerülése érdekében persze utóbb mindenképpen zuhanyozzatok le.

A bilincsek a barátaid!

Ha még nem próbáltad, csak javasolni tudjuk, hogy az előjáték részeként fedezd fel pároddal ezt az izgalmas eszközt, mondjuk az előjáték részeként. Nézzétek meg, hogy mit éreztek ezzel kapcsolatban, és ha egyikőtöknek sincs ellenérzése, vegyétek be az aktusba. Ez egy igazán hatékony módja annak, hogy elengedjétek magatok, és igazán megéljétek a pillanatot.

Bilincs és toll? Na, ugye jól hangzik?

Ezeken kívül is sok mindennel lehet próbálkozni. Ott vannak a klasszikus szerepjátékok, beöltözések, helyszíncserék, csúnya beszéd, kicsit vadabb aktus – mindenkinek ízlése szerint.

Ne feledd! Mindent szabad, amit mindketten akartok és élveztek.

Sex couple photo created by Racool_studio – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET: