6 furcsán szép dolog, ami akkor történik, ha hosszú ideig nem voltál kapcsolatban

Ha netalántán azt hinnéd annak, hogy egyedül vagy nincs előnye…

Bizony van. Sok jó dolog történik az emberrel, ha egy kapcsolat után egy ideig egyedül marad.

Nem zavar a csend

Ha nincs társaságod, az nem ijeszt meg. Megtanultad, hogy a magány és az egyedüllét két különböző dolog. Nem érzed magad szomorúnak, ha nincs melletted senki. Értékeled önmagad társaságát, és örömmel veszed tudomásul, hogy egyedül is van élet.

Sikerélmény, ha egyedül is boldogulsz

Szeretsz egyedül csinálni dolgokat. Jó érzéssel tölt el, hogy el tudsz végezni valamit anélkül, hogy segítséget kérnél. Olyan korban élsz, amikor szinte minden információhoz egyetlen érintéssel hozzáférhetsz – és teljes mértékben ki is használod ezt a kiváltságot. Önállóan keresel választ a kérdéseire, és boldog vagy, amikor találsz. 

Saját magad hősévé válsz

Nem akarsz folyton másokat terhelni az életed drámáival, így saját magad hősévé válsz. Ha van valaki, aki ismer, akkor az te vagy. Egyedül megtalálod a módját annak, hogyan vigyázz magadra, és hogyan találj megoldást a problémáidra. Nem hívsz fel senkit, ha bajban vagy, mert tudod, hogy elég idős vagy ahhoz, hogy megoldjad magad. 

Te vagy a saját hajód kapitánya, és bármilyen vihar is örvénylik feléd, biztos vagy benne, hogy túléled azt.

Te lehetsz a legfontosabb

Mivel egyedül vagy, nem számít önzésnek, ha először magadat választod bármi vagy bárki más előtt. Már nem áldozol energiát másért, ha nincs hozzá kedved. Saját magadat részesíted előnyben.

Azt csinálhatsz, amit csak akarsz

Végre! És senki máshoz nem kell alkalmazkodnod. Nem favorizálsz egy terméket vagy szolgáltatást csak azért, mert szinte mindenki szereti. Nem mész és nézel meg egy helyet, amiről mindenki beszél, ha téged nem érdekel. És nem hagyod magad befolyásolni azoktól az emberektől -akármilyen erősek és népszerűek is – akiket te nem kedvelsz, vagy nem becsülsz. A saját igazadat élheted meg, és nem kell törődnöd azzal, hogy mások mit gondolnak. 

Egyedül is remekül szórakozol

Rájössz, hogy egyedül is bármit meg lehet tenni. És úgy is lehet élvezetes és szórakoztató az élet. Élvezheted egyedül az étkezést, figyelheted a körülötted lévőket, elmehetsz egyedül utazni, moziba…

… és az önmagaddal való randevúkon sokkal jobban megismerheted önmagad.

Street fashion photo created by marymarkevich – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.