Egyedülállóként is lehet boldogan élni

Számos oka van annak, hogy a nők egyedül vannak. Egy részük élete úgy alakul, hogy bár szeretnének, nem találnak párt, mások tudatosan döntenek úgy, hogy egyedül jobb – és tudatosan nem keresnek párt. Ők egyszerűen csak örülni akarnak a saját életüknek.

Vannak nők, akik azért vannak egyedül, mert nagyon cinikusak. Azt állítják, őket nehéz lenyűgözni, mert tisztában vannak a férfiak piszkos trükkjeivel. És talán így is van, de inkább csak dédelgetik egy kapcsolatból fakadó sérüléseiket.

És vannak azok a nők, akik nem sietnek. Nekik nem kell minden áron akárki, mély és értelmes kapcsolatot keresnek. Ők azok, akik biztosak a prioritásaikban, és a mindegy kivel való randevúzás számukra nem tartozik az elsődlegesen fontos dolgok közé.

Ők tudnak egyedül is boldogok lenni.

nincs szükségük az elégedettséghez minden áron párkapcsolatra.

– Egy boldog egyedülálló élvezi az egyedül töltött időt, az életét. Nem aggódik azon, hogy nem talál párt, helyette igyekszik megvalósítani a céljait, álmait.

– A boldog egyedülálló tudja mennyit ér. És soha nem adja el magát kevesebbért. Elkötelezett és szenvedélyes, erős, rugalmas, improvizációra kész.

– A boldog egyedülálló nem hiszi azt, hogy a párkapcsolat az élet egyetlen célja, és csak kapcsolatban lehet igazán boldognak lenni. Nem pazarolja az életét, az idejét az erejét arra, hogy üldözze a szerelmet. Helyette igyekszik sikeres és boldog lenni saját kis világában, szabadon, békében. Nem emészti, ha nincs partnere.

– A boldog egyedülállók a számukra fontos dolgokra összpontosítanak. Nem veszi el a kedvüket az a gondolat, hogy esetleg soha nem házasodnak meg. Persze szeretnének együtt lenni valakivel. Ők is keresik a párjuk, de nem mindenáron. És várakozás közben is boldogok.

És amikor az élet úgy hozza, hogy mégis kapcsolatra lelnek, olyan partnert választanak, aki önmagában is sikeres és boldog, de nyitott az ötletre, hogy hasonló gondolkodásúval találja meg a boldogságot.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.