Az igazira érdemes várni

Vannak dolgok, amiket nem lehet siettetni vagy erőltetni. Ha nem jött még el az időd, ha nem állsz rá készen, nem toppan be életedbe az igazi. Egy szerelem kivirágzásához idő és türelem kell. Nem görcsös akarás. Az igazit nem kell üldözni, mert melletted akar maradni.

Talán még mindig hiányzik a volt párod, pedig összetörte szíved. Talán hiányzik az a titokzatos idegen, akivel egy bárban találkoztál, és felébresztette benned a szunnyadó tüzet. Talán nem is egy bizonyos valaki hiányzik, csak az érzés, hogy szerelmes legyél. De ez még nem ok arra, hogy azt, aki utadba kerül nyomban kikiáltsd az igazinak és ráaggasd vágyálmaid. 

Az igazi úgyis csak akkor érkezik meg, amikor tényleg készen állsz rá. 

Talán egy társkereső appon találtok egymásra, esetleg egy régi iskolatársad képében jön el, vagy valaki olyan lesz, akire álmodban sem gondolnál. Tulajdonképpen bárki lehet az, így a hangsúly azon van, hogy mik a feltételei az eljövetelének. Ha bizonytalan vagy mindenben, ha nincs önbizalmad és nem szereted azt, aki vagy, csak olyan embert tudsz bevonzani, aki vegyesen reagál bizonytalan lelkedre. 

Ezért is fontos, hogy köss békét a múltaddal, nézz szembe erősségeiddel és hibaiddal, és fogadd el azt, aki vagy. Mert ha eljön a nagy ő, melletted is marad. De nem azért, hogy összeszedje darabjaira hullott szíved, hanem azért, hogy még erősebb legyél mellette, általa. 

Az igazi támogat majd akkor, mikor a legnagyobb szükséged lesz rá.

A jó dolgokhoz idő kell. Ezért hidd el érdemes várni az igazira. Addig ne érd be kevesebbel csak azért mert félsz, hogy örökre egyedül maradsz. Ne dőlj be ígéreteknek, manipulatív embereknek, akik nem tesznek jót neked. Ne érd be kevesebbel, mint amire a szíved vágyik. 

Megérdemled az igaz szerelmet. Egy olyan társ képében, aki úgy szeret ahogy vagy. 

Talán a múltban már megsebeztek mások. Összetörtél, mert elárult az, akiben megbíztál. De ne félj újra szeretni és szeretve lenni, mert mindenki számára létezik igazi. Csak még egy kicsit ki kell tartanod. Még egy kicsit türelemmel kell lenned.

Aztán a nagy Ő betoppan szíved ajtaján, és veled is marad.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.