Egy részem mindig szeretni fog

Egy részem mindig szeretni fog. Őszintén, mélyen, őrülten. Akkor is, ha már más tölti ki szívem nagy részét, és neked csak egy kis kuckó marad benne. Egy részem sosem felejti el milyen érzéseket váltottál ki belőlem. Mégsem akarlak visszakapni.

Sőt, olykor eljátszom a gondolattal milyen jó lenne, ha bevehetném a kék pirulát, hogy ne is emlékezzem kettőnk történetére.

Persze erre nincs mód és nem is lenne jó. Mert a veled megélt élet is befolyásolta azt, aki ma vagyok. A szenvedély megtapasztalása megmutatta milyen érzéki nő lakozik bennem. A szerelem megtanított rá, hogyan éljek a mában. Hogyan legyek testben és lélekben teljesen jelen, ha a valaki a szívét adja nekem.  

Már nem pazarlom az időt a jövőről vagy épp a múltról való fantáziálásra. Hanem akkor élek, szeretek, amikor kell. Nem tervezek előre és nem siratom azt, ami már elmúlt. Csak örülök annak, hogy a nagy betűs Szerelem nem került el.

Ráébresztett arra, hogyha valakit szeretek azt el is kell tudnom engedni. Ma már nem veszek készpénznek semmit, mert tudom még a legnagyobb szerelemnek is vége szakadhat. Hogy nem mindig elég, ha két ember szereti egymást. Megőrül a másikért.

Pont ezek miatt tudom, hogy egy részem sosem szűnik meg szeretni téged csak azért, mert szétváltak útjaink. A szeretet nem tűnt csak úgy el belőlem. Csupán nem lüktet bennem olyan erősen addig, amíg távol vagy tőlem, és nem látlak. Persze ha újra utamba kerülsz a kuckód a szívemben megtelik fénnyel.

Jelezve, hogy bármennyire is szeretném ezt hinni, egy részem sosem lesz túl rajtad teljesen.

Woman nature photo created by svetlanasokolova – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.