Hogyan viselkednek a csillagjegyek egy veszekedésben?

Van, aki őrjöng, más jegesen hallgat. Vannak akik hevesek, másokkal nem is lehet veszekedni egy igazán jót. Minden csillagjegy másként viselkedik veszekedés közben…

De hogy hogyan, az most kiderül:

KOS
A Kos gyakran nyer vitát bárkivel szemben, aki megpróbál ellenállni neki. Általában kiabál, érveit hangereje is alátámasztja. A logikus érvek egyszerűen nem működnek ellene. Ha meg tudod győzni a Kost, hogy ismerje el tévedését, akkor esetleg van esélyed megnyerni a vitát, bár gyakran duzzogva elvonul. Így ez biztosan nem történik meg sem azonnal, sem gyorsan.

BIKA
Makacs és hajthatatlan. Ha már döntött, a döntés után a Bika ritkán változtat a nézőpontján. Érvei legtöbbször megcáfolhatatlanok. A vele folytatott vitában csak akkor nyerhetsz, ha ügyesen kijátszod a józan ész kártyáját, különösen, ha be tudod bizonyítani, hogy az ajánlatod anyagilag jövedelmezőbb, mint az övé. És még egy tipp: a Bika nem tud ellenállni a bókoknak.

IKREK
Az Ikrek vita közben habozás nélkül elfogadja az érveidet. De ez nem jelenti azt, hogy megnyerted a vitát, mert néhány percen belül meggondolhatja magát és átállhat egy másik ember oldalára. Gyakran ködösít is. Úgy lesz nyert ügyed, ha meggyőzöd az Ikreket arról, hogy a te állításod a legnépszerűbb és legelfogadhatóbb a társadalomban. Az Ikreknek ugyanis nagyon fontos a népszerűség.

EZ IS ÉRDEKELHET: A CSILLAGJEGYEK ERŐSSÉGE A HOSSZÚ TÁVÚ KAPCSOLATOKBAN

RÁK
Nem könnyű kezelni őt, mivel a Rák hajlamos elmenekülni a konfliktushelyzetek elől, és gyorsan eltávolodik a problémától. Ha ezt nem teszi, rád hangolódik, és a te reakcióidhoz igazodva taktikázik, hogy megnyerje a vitát. Ha nyerni akarsz ellene, használj észérveket.

OROSZLÁN
A legegyszerűbb módja annak, hogy egy Oroszlánt meggyőzz valamiről, hogy hízelegsz neki. Gyakran nagyon okosnak tartja magát, de ha vitapartnereként megmutatod, hogy érveid logikus következtetéseken alapulnak, akkor Oroszlán az oldaladra áll. De készülj fel arra, hogy az Oroszlán szerint az ő ötlete mindig sokkal jobb, mint a tiéd, és általában ami a szívén az a száján, a véleményét nem is fogja véka alá rejteni.  

SZŰZ
A Szűzet könnyű legyőzni egy vitában. Csak be kell bizonyítanod, hogy igazad van. A Szűz pontosan tudja, miben tévedsz, ezért nem fog vitatkozni, ha nincs rá szükség. Ha elmagyarázod, hogy a te megközelítésed megfelelőbb lenne, a Szűz azonnal abbahagyja az ellenállást.

MÉRLEG
A Mérleggel minden vita tárgyalásokba fullad. Itt pedig szó sem lehet győzelemről vagy vereségről, mert ennek a jegynek a képviselői mindig a tisztességes megoldást keresik mindegyik fél számára. Ha megmutatod neki, hogy a te érved sziklaszilárd, feladják.

EZ IS ÉRDEKELHET: EZ A 3 CSILLAGJEGY AZ IGAZI DRÁMAKIRÁLYNŐ

SKORPIÓ
A Skorpió a legveszélyesebb vitapartner. Utálja a játékokat, a kihagyásokat és a logikátlan vitákat. Ha ezeket a dolgokat elkezded használni ellene, akkor már veszítettél is. A legjobb taktika az igazság kimondása. Ha a Skorpió azt látja, hogy méltóságteljesen harcolsz, még az is lehet, hogy enged egy kicsit.

NYILAS
Számára minden vita egy esély új ismeretek szerzésére. Ha jó érveid vannak, ő csak örül, ha hall róla. Ha a vita a személyes felfogásról szól, akkor nem fogsz nyerni, mert a Nyilas a saját véleményét értékeli nagyra. Amúgy is szeszélyes vitapartner, néha indokolatlan kitörésekkel.

BAK
Ritkán vitatkozik kisebb dolgokon. Ha a kérdés alapvető, ügyelj arra, hogy komoly érveid legyenek, mert különben a Bak nem hallgat rád, és a vitát félbehagyva, más, fontosabb dolgokkal kezd foglalkozni. Vele amúgy sem igen lehet vitába szállni, egy mondattal képes ledarálni.

VÍZÖNTŐ
A Vízöntő kiszámíthatatlan vitapartner, akire nem hatnak az észérvek. Az érzelmeire sem fogsz tudni hatni. Ritkán veszíti el a türelmét, viszont gyakran cinikus. Ha meg akarsz nyerni egy vitát ellene, győződj meg arról, hogy az érveid előnyöket mutassanak.

HALAK
A Halak csillagjegyű mindig igyekszik elkerülni a konfliktust. Ezért nem lesz nehéz legyőzni őt egy vitában. Amint a Halak úgy érzi, hogy valami felzaklatja, azonnal visszavonul és menekülni kezd. Éppen ezért ennek a jegynek a képviselői ritkán tudják megvédeni az álláspontjukat. Ha azonban belekényszerül egy vitába, képes elérni, hogy még te érezd rosszul magad, akkor is, ha igazad van.

Luxury woman photo created by valuavitaly – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET: