A szerelemben semmi sem irányítható – Jennifer Aniston

Magánéletén csámcsogott az egész világ már épp eleget. Volt elhagyott asszony, gyermekutáló, önző, karrierista nő. Mindez fájt neki, aztán sok év hallgatás után elmondta mi az igazság. A gyermektelenség nem saját döntése volt, hanem a természet nem állt az ő oldalára.

Az 1969. február 11-én született Jennifer Anistonnal tíz éven át találkoztunk a képernyők előtt.

Lehet, ezért is érezték sokan úgy, hogy a magánélete közügy. Az biztos, hogy az általa alakított karakter frizuráját a mai napig sokan másolják és viselik. Nők milliói irigyelték, mikor Hollywood ügyeletes „szépfiúja” ujjára húzta a gyűrűt. Egy időben úgy tűnt minden álma teljesült. De aztán az álomból rémálom lett.

Szülei szappanoperákban és tévéfilmekben játszottak. Keresztapja az általunk –már aki még emlékszik rá- Kojakként ismert Telly Savalas. Azt gondolhatnánk ilyen háttérrel egyenes útja volt a színészet felé. Ez azonban nem teljesen igaz. Egy időben a festészettel is kacérkodott. Mindössze 9 éves volt, mikor egy képe annyira jól sikerült, hogy a Met galériába is bekerült.

Ez volt az az időszak, amikor szülei elváltak. Anyjával élt tovább, akivel sosem volt jó kapcsolata. Egy interjúban elmondta, hogy az sokat kritizálta jellemét és kinézetét. S hogy anyja egy mérgező személy.

Apjára viszont felnézett. Ezért is döntött úgy, hogy kitanulja a színészmesterséget.

Első próbálkozásai után azonban senki nem gondolta, hogy valaha sikeres lehet. Így hát dolgozott pincérnőkét, biciklis üzenetvivőként és telemarketingesként is. Azért nem adta fel, és hat év és két bukott sorozat után jelentkezett a Jóbarátok című sorozatba Monica szerepére. Azt nem kapta meg. Helyette ő lett Rachel. A karakternek és a sorozatnak hála egy csapásra népszerű lett.

A szerelem is rátalált. S életre szóló barátságokat is kötött a stáb néhány tagjával. A Rosst játszó David Schwimmer az életben is párja volt. Aztán találkozott Brad Pittel és két év után összeházasodtak. Ekkor már a Jóbarátok egy-egy epizódjáért 1 millió dollárt kapott.

Nem is lehetett volna elégedettebb az életével. Ám 10 év után véget ért a Jóbarátok, és ő mozifilmes karrierbe kezdett. A vígjátékok jól mentek neki, de a nézők nehezen vonatkoztattak el Racheltől. Ez még nem lett volna annyira nagy baj, de Brad együtt forgatott Angelina Jolie-val. S aztán elhagyta őt.

A szakítás csúnyavolt és Jen azóta is annak issza a levét. Már csak azért is, mert a bulvárlapok akkoriban kezdtek spekulálni, hogy azért maradt egyedül, mert nem akart gyermeket vállalni. Egy év hallgatás után válaszolt a pletykákra. Akkor, amikor Brangelina ikergyermekei megszülettek.

„Soha nem mondtam olyat, hogy nem akarok gyereket. Akarok és fogok is vállalni.”

Nem sokkal később újra rátalált a szerelem. De egy év után megint magára maradt, és ő inkább üzletasszonyi szerepet vállalt. Egy hajformázó család cégének egyik alapító tagja lett. Közben üzemeltette tovább a még Brad Pittel közösen indított produkciós irodát is.

Egy ideig csak filmen lehetett látni. Ám 2014-ben, mikor volt férje elvette Angelinát, hamarosan ő is bejelentette, hogy újraházasodik. Justin Theroux jó partinak tűnt, de két év után elváltak. Nagyjából akkor, amikor első férje is újra szingli lett.

A szerelemben semmi sem irányíható.

Persze a lapok újra spekulálni kezdtek, hogy házasságának megint a gyermektelenség vetett végett. Na és persze voltak olyanok is, akik Braddel akarták újra összeboronálni. Egyik sem jött be, és Jen elárulta mindkét volt férjével jó barátságot ápol. Amit ő többre is tart, mint egy szerelmet, ami elmúlhat.

A Covid alatt egyedül is maradt. Magányában megpróbálkozott a főzéssel, de a tojás többféle elkészítésén túl nem jutott. Közben egy új sorozatban is elkezdett játszani. Mostanában árulta el, hogy éveken át próbálkozott teherbe esni, de nem sikerült neki. Részben ez vetett véget házasságainak is. Azért reméli, még rátalál a szerelem, s talán egy nap gyermeket is örökbefogad. Mi pedig kivánjuk neki a legjobbakat.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.