Olvass a szívemben

Olvass bele a szívembe, ha szeretni akarsz! Keresd a kapcsolódás lehetőségét, hogy lelkeink egymásba kapaszkodhassanak. Könnyeimet változtasd ragyogó gyöngyökké, azáltal hogy megtanítasz újra mosolyogni.

Testem körvonalát rajzold az ágyadba, hogy elhiggyem, magad mellett akarsz tudni.

Ajkad keresse ajkam, mikor szomjazom reád. Kezed fogja a kezem, ha szerelmünkben meginognék. Gyújts gyertyát, mikor hozzád keresem az utat. Az ablakodban húzd el a függönyt, hogy tudjam, vársz rám.

Lágy hangon beszélj hozzám, ha ölelni készülsz. Nevettess meg, ha ajkam íve lefelé görbül. Úgy vegyél karjaidba, hogy szabadon élvezzem a gyönyört, mégis szerelmed tüzéből ne legyen menekvésem. Úgy csókolj, hogy ne legyen kétséges, nem csak a tested, hanem a szíved is engem akar.

S rajtam kívül nem érdekel senki.

Ha reám emeled tekinteted, a vágy mindig ott bujkáljon szemedben. Úgy szeress, hogy érezzem, legszívesebben összeforrasztanád testünket. Mert két karodba véve szíveink egymás dobbanásaira válaszolnak. Időt és teret elhagyva a végtelenben vannak.

Olvass bele a lelkembe, hogy értsd néma mosolyaim és könnyeim. Hogy ne kelljen megmagyarázni mi tesz boldoggá, vagy keserűvé. Szeress teljes szívvel, őszintén. Igazán.

És én megígérem szeretni foglak örökké és hűséges leszek hozzád.  

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.