Élvezd ki a pillanat varázsát – mindig

Élvezd ki, ha a dolgaid így vagy úgy, de jól mennek! Ha egy terv, amely elvesztette értelmét, feledésbe merül. Élvezd ki azt a pár percet, mikor a kedvenc dalod szól a rádióban.

Énekelj torkod szakadtából az autóban, a fürdőben, és táncolj rá akár otthon a négy fal közt is.

Élvezd ki teljesen, mikor egy jó könyvet olvasol, amit előzőleg alig akartál a kezedbe venni. Merj belemerülni a csendbe, ha végre elhalkultak a zajok körülötted és megnyugszik lelked. Örülj, ha egy iskolás korodban tanult verset még mindig kívülről tudsz. Élezd ki a pillanatot, mikor egy rég nem látott kedves ismerősöddel összefutsz.

Ne keresd az okát, csak értékeld, ha minden évforduló nélkül kapsz egy ajándékot kedvesedtől. Ha fejben tartja, mik a kedvenc dolgaid és meglep velük olykor-olykor. Legyél büszke magadra, ha azt mondja neked, remekül végzed el feladataidat. Élvezd ki és értékeld, ha későn érve haza, ébren vár téged.

Örülj, ha magadtól ébredsz fel, nem a csörgőórád zörgésére. Ha jobb lábbal lépsz ki az ágyból reggel.

Ha arra is van erőd, hogy megeressz egy álmos mosolyt a tükörben magadnak. Hogy hétvégén van időd az ágyban reggelizni. S frissen mosott ágyneműbe fekhetsz éjszaka.

Örülj, mikor jó szériád van és minden lámpa zöldre vált előtted. Mikor a dugóban állva találsz egy kijáratot. Mosolyogj, ha a nap végén a sminked még mindig ugyanúgy néz ki rajtad, mint reggel induláskor.

Élvezd ki a pillanatot, mikor felveheted a munka után a kedvenc, kényelmes tréningnadrágod.

Legyél büszke magadra és élvezd a kellemes fáradtság érzetét, ha elmész sportolni. Örülj, ha az orvos az éves állapotfelmérésen azt mondja, nincs miért aggódni. Élvezd ki, hogy zihálás nélkül tudsz a negyedikre felgyalogolni.

És éld meg a pillanatot, mikor egy kedves idegen az utcán reád mosolyog.

Élvezd ki a pillanatot, mikor kezedbe fogod azt, amit online rendeltél magadnak. Örülj, ha egy régi nadrágod zsebében pénzt találsz szortírozás közben. Örülj, ha leejted a telefonodat, de nem romlik el. Élvezd ki, ha egy- egy nap be tudsz szorítani napodba egy-egy filmet este.

Élvezd ki a lehetőséget, hogy a szabadnapodon az időjárás neked kedvez. S felveheted ősz végén a kedvenc nyári szetted. Örülj, hogyha kedvenc éttermedbe eljutsz és nem kell főznöd. S örülj, ha van, aki este hazakísér.

Élvezd ki, hogyha a barátaid váratlanul beállítanak hozzád, hogy felvidítsanak. Hogy a világban vannak jó emberek, akik segítik utad. Örülj a fenti apróságoknak, mert ezekből tevődik össze az élet. Na meg a gondolatból:

Szeretem az életem.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.