Bámulatos, meseszerű divatfotók

Kristina Makeeva orosz fotós filozófiája a szépség megtalálása a hétköznapi dolgokban: a nap ragyogásában, a füst spiráljában, a szerény léggömbben. Sok évnyi tapasztalat ellenére továbbra is vágya, hogy valami újat tanuljon, valahányszor előveszi a fényképezőgépét.

 A fotósnak, mint a rendezőnek, mindent tudnia kell. Kicsit olyan, mint egy sportoló, jó munkamorálra van szüksége. Tanulni, dolgozni, információt keresni folyamatosan. Így minden sikerül

– állítja.

Kristina első munkái fekete-fehérben készültek, mert saját állítása szerint nem tudott jól bánni a fénnyel. 2009-től kezdett el fotókollázsokkal foglalkozni, 2012-ben pedig a tájfotózás felé fordult. 2014-ben a mesebeli portrék időszaka következett.

2017-ben megjelentek a különleges ruhák Kristina fotóin, ezek aztán hatalmas ismertséget hoztak neki. Ma 1 millió követője van az Instagramon.

Az Instagram remek eszköz egy fotós számára. A követők azonnali visszajelzésének köszönhetően az alkotó ösztönzést kap a mindennapi fotózásokra. Minden fotó szebb, mint az utolsó

– mondja Kristina.

Te mit gondolsz?

Nyitókép: Facebbok

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.