Nőiségnapló: úton önmagunk mély megismerése felé

Belepett minket az út pora. Ez biztosan közös bennünk. Nem számít, hány év áll mögöttünk, mióta rójuk a köröket az élet mezején. Csak az a fontos, hogy végig önmagunk maradjunk.

Lehetséges ez egyáltalán? Vagy idővel mindenki elveszíti igaz valóját?

Csak hisszük, hogy ismerjük a nőt, aki visszanéz ránk a tükörből. A felszínt látjuk csupán, de hogy mi lakik a mélyben, milyen a bőrünk színe a por alatt, arról már fogalmunk sincs.

Tisztelet a kivételnek.

Mert mindig vannak kivételek. De a nagy átlag nem ezt mutatja. Vágyunk valami másra, valami többre. Egy viszkető kis érzés a lelkünk mélyén, a testünk egy pontján mindig jelez. Próbálja felnyitni a szemünket.

Motoszkál azt üzenve, hogy valami nem jó…

De mi? A megfejtés az igaz lényünk elvesztése. A társadalmi elvárások, a belekényszerítés a skatulyába, a megfelelési kényszerek, a feladatok halmozása elvette tőlünk a legdrágább kincsünket: önmagunkat.

A mi felelősségünk visszatalálni hozzá. Igen, vissza lehet.

Az első lépés azzal kezdődik, hogy elfogadjuk: „Talán nem az vagyok, akinek eddig hittem magam. Talán sokkal több rejlik bennem. Talán olyan dolgokra is képes lehetek, amiről sosem gondoltam volna, hogy lehetséges.”

Aztán jöhet a tiszta szándék az iránt, hogy megismerjük önmagunkat. Az igaz lényünket. A lélek mélyén megbúvó valóságot és valódiságot. A saját csodánkat, amiről eddig azt hittük, nem létezik.

A Nőiségnapló finoman indít el ezen az úton. A kézikönyv olyan nőknek készült, akik elég bátrak beismerni: valami többre vágynak.

Az interaktív feladatoknak köszönhetően elkezdhetünk mélyre menni önmagunkban, megismerni az erényeinket, a gátjainkat és megízlelni a gondolatot, hogy lehet másképp.

Az írónők nemcsak meditációkkal, önismereti kérdésekkel, feladatokkal és leírásokkal segítik a közös munkát, hanem a saját tapasztalataik őszinte megosztásával is. A könyv egyik legnagyobb tanulsága, hogy nem vagyunk egyedül nőként.

Szerethetjük és tisztelhetjük önmagunkat, álmodozhatunk, vágyakozhatunk, elhihetjük, hogy a létezésünk egy csoda, megismerhetjük a rejtett képességeinket és megélhetjük az örömöt.

A Nőiségnapló egy komplett minitanfolyam nőknek, akik szeretnének elindulni az önismeret útján, elmélyedni a nőiség rejtelmeiben, megismerni a négy fő női archetípust és felragyogtatni a bennük élő igaz valót.

Tudj meg többet a Nőiségnaplóról itt: https://alomgyar.hu/konyvek/sienna-cole-ludanyi-bettina-noiseg-naplo

A könyv hivatalos csoportját pedig itt éred el: https://www.facebook.com/groups/441213890401996