Vanília vagy sós karamell? Ezt árulja el rólad a fagyiválasztásod

Ha nyár, akkor fagyi! Talán nem is hiszed, de fagylaltválasztásod többet mond el rólad, mint gondolnád! Vanília vagy valami különlegesebb?

Tudd meg mit árul el rólad döntésed!

Vanília
Ez a választás nem túl innovatív, de biztonságos. Azok választják a vaníliát, akik szeretik a biztosat, az ismertet. Ha te is ezt az ízt részesíted előnyben, az az ember vagy, aki szereti tudni, mire számíthat – az élet minden területén.

Citrom
Szereted, amikor kissé fanyar az íz. Számodra semmi nem unalmasabb, mint az életet ugyanazon a frekvencián átélni. Izgalmasabbnak találod, ha valami történik, és inkább a csúcsokat és a völgyeket részesíted előnyben a nyugalom és a kiszámíthatóság helyett.

Oroszkrém
Vagy túllépted a nyugdíjkorhatárt, vagy csak úgy élsz, mintha már rég nyugdíjas lennél. Szereted a nyugalmat és a megállapodottságot, és örülsz, ha a mindennapjaid gondos terv szerint, csendesen zajlanak. Csak semmi pörgés, fő a nyugalom!

Sós karamell
Sokan élénk, energikus emberként ismernek, aki emeli a hangulatot, és mindenhez energiával és örömmel járul hozzá. Még mindig kicsit gyerekes vagy, amilyen könnyen jön számodra a nevetés, ugyanolyan könnyen morcossá is válsz, ha nem azt kapod, amit szeretnél.

Étcsokoládé
Jobban szereted azokat az ízeket, amelyek inkább a keserű irányba húznak, és még akkor is, ha te magad nem lettél keserű (még), néha megpróbálhatsz érettebben viselkedni, mint amilyen vagy, és szeretnéd lenni. 

Mangó
Szereted az olyan ízeket, amik frissek, gyümölcsösek, de krémesek, mert így nem kell választanod a gyümölcs és a vanília közül. Néha merj változtatni, határozottabban dönteni, és tedd a voksod valamire, ami számodra idegen. Mi történhet?

Tökmagos málna és egyéb különlegességek
Általában az alternatívát részesíted előnyben, és igyekszel minél előbb szembe úszni az árral. Lehet, hogy kissé borongósnak, morcosnak tűnsz mások szemében, de valójában inkább csak olyan ember vagy, aki sok időt tölt az életen töprengve.

Pisztácia
A közösség és a stílus fontos számodra. Sugározni akarod, hogy te minden élethelyzetben jól feltalálod magad, otthonosan mozogsz. A ruháidon a legkisebb ráncot sem fogja soha senki megtalálni, és a frizurád is mindig tökéletes. Azért ne feledd, fontos, hogy ne tűnj mindig túl tökéletesnek!

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.