Melyik csillagjegyű férfiból milyen férj válik?

Minden nő a jó férjet keresi. Akire számíthat, aki a tenyerén hordja és akiből jó apa is válik – és persze soha nem lép félre. Ez a kívánság azonban szinte soha nem jön össze minden pontjában. Hol ez hiányzik, hol meg az.

Melyik férfitól mire számíthatunk a csillagjegye alapján? Most megtudhatjuk:

Kos: forró fej és szenvedélyes szív
A kapcsolat elején a Kos romantikus és szentimentális. Mindent megígér, amit a párja hallani akar, és akkor még úgy is gondolja. Azonban a Kos egy hódító,  s miután megkapta, amit akart, könnyen lehet, hogy új prédát keres. Ha azonban olyan párt talál, aki mellett nyugodt és biztos magában, akkor védelmező, szerető és hűséges férj válik belőle, és jó apa. Az újdonság néha elcsábíthatja, úgyhogy azért érdemes odafigyelni rá.

Bika: nem tör Casanova babérjaira
Bár úgy tűnik, a Bika férfi rendkívül zárkózott, igazán mély érzésekre képes. Nagyon makacs jegy: ha valakiért odavan, elmegy érte a végtelenségig. A szerelmes Bika nagyon gyengéd, szenvedélyes, megbízható és nem terhel felesleges kérdésekkel. A házas Bika hűséges. Soha nem lépne félre, mert egy életre választ.

Ikrek: nála semmi nem biztos
Az Ikrek a tökéletes rejtély. Ők elvileg nagyon hidegvérűek. A kapcsolat elején mindent tudni akarnak, nagyon érdeklődőek, igyekeznek megismerni a partnerük. Aztán ez az érdeklődés egyre csökken. Ha az Ikrek férfi úgy találja, hogy a kapcsolat számára kényelmes és jövedelmező, akkor fektet bele energiát, ha nem, akkor keres magának új célt. Emiatt egyáltalán nem lehet rá számítani, hajlamos szakítani. Ez nem azt jelenti, hogy velük egyáltalán nem érdemes kapcsolatot létesíteni, mindössze jó, ha ismerjük jellemüket.

Rák: csak látszólag tökéletes
A Rák férfi első látásra az egyik legmegbízhatóbb partnernek tűnik, igazán szerető férjnek és tökéletes családapának. Tény azonban, hogy a Rák a saját kényelmét helyezi előtérbe. Mindenre kifogást talál, ő soha nem hibás. Még ha véletlenül rajtakapják valaki mással, akkor is képes a másik félt hibáztatni, 100 okot talál, ami indokolja hűtlenségét. A lényeg, hogy saját magát felmentse. Rák férfiak piszok linkek, bár van, amelyik egy életet leél párjával.

EZ IS ÉRDEKELHET: 3 HÓDÍTÓ CSILLAGJEGY, AKIKKEL JOBB VIGYÁZNI

Oroszlán: a hiú hűséges
Az Oroszlán férfiak már megjelenésükkel kitűnnek a tömegből. Erős testalkatúak, jól öltözöttek, divatosak. Szívesen adnak ajándékokat. Ez a jegy az állatöv egyik leghűségesebb jele. Azt ugyan nem szereti, ha a nő hordja a nadrágot, vagy, ha a feleség sikeresebb a munkájában, ha azonban az Oroszlán a főnök a családban és érzi, hogy fontos, megbízható és hű társ válik belőle.

Szűz: megbízható és praktikus
A Szűz férfiak nem túl egyszerű jellemek. Nem szeretik a hősszerelmes nagyjeleneteket, ezért biztosan nem táncolnak veled hajnalig, és verset sem fognak szavalni az ablakod alatt. A Szűz mindig elemez mindent és odafigyel a részletekre. Tudja, mikor, mit viselsz, és ezt jelzi is. Számukra a szex nem csak fizikai kapcsolat. Mivel nagyon igényesek, gyakorlatilag nincs véletlenszerű, egyéjszakás kapcsolatuk. A Szűz férfiak hűséges emberek.

Mérleg: a Vénusz szülöttje
A Mérleg férfi őszinte, figyelmes, megbízható barát és partner lehet. Általában nem hódító, még a mindennapi helyzetekben is bizonytalan, amikor a helyzet olyan, amihez nem tud, vagy nincs ideje alkalmazkodni. Szereti, ha dícsérik, elismerik, jóváhagyják és csodálják azt, amit csinál. Szereti a stabilitást, ezért ritkán szakít, ám néha ki-kikacsint a kapcsolatából, főleg, ha máshonnan több bókot kap.

Skorpió: a legjobb szerető
A Skorpió férfinál nincs jobb szerető. Nincs szüksége könnyen kapható nőkre: minél kevésbé elérhető valaki, minél többet kell küzdeni érte, ő annál jobban élvezi, annál nagyobb az izgalma. A Skorpiónak két összetevője van – a lélek és a test. Az utóbbit gyakrabban használja. A lelkéhez nehezebb hozzáférni. A két komponens folyamatosan konfliktusban áll benne: a lélek akarja, hogy a kapcsolat igaz legyen és tartós, de a test elcsábul… Ezért a férfi Skorpiót tartják a leghűtlenebb jegynek. Mégis, ha Skorpió a párod, szerencsés vagy, erődként őrzi a házát és a családját.

EZ IS ÉRDEKELHET: MELYIK CSILLAGJEGY MILYEN ÁLARCOT VISEL?

Nyilas: a folyton kísérletező
A Nyilas férfi az élethosszig tartó kísérletező. Nem számít a következmény, maga a folyamat a fontos számára. Mindent ki akar próbálni, mindent fel akar fedezni. Sokan a Nyilasok közül igazi Don Juanok. Számára gyakran csak játék és kaland a szerelem. Csak akkor házasodik a Nyilas, mikor ráébred, hogy a tökéletes partner nem létezik, és meg kell elégedni azzal, aki van.

Bak: az igazi stabilitás
A Bak férfi nehezen szeret, de ha igen, akkor szerelme nagyon mély. Nem igazán tudja, hogyan kell kifejezni az érzéseit, nem romantikus, ám ez nem akadályozza meg abban, hogy erős kapcsolatot hozzon létre. Ha a Bak beleszeret egy nőbe, akkor teljesen biztos, hogy nem fog félrelépni, számára a válás nem létezik. Baknak nem kell, hogy a nő talpig sminkben villogjon a lejobb ruhákban, a klasszikust jobban szereti. A Bak a házasságban praktikus, takarékos és szorgalmas. Ugyanezt a hozzáállást követeli meg a partnerétől is.

Vízöntő: mindene a szabadság
A Vízöntő sosem kér, sosem hódít, őt kell meghódítani. A Vízöntő gyakran monogám, hű a kapcsolatában. Bízik a partnerében, nem uralja őt, és hajlandó kompromisszumot kötni. De, paradox módon, a Vízöntő kapcsolata gyakran végződik válással. Ez azért van így, mert a partner azt hiszi, a Vízöntőnek a család mindenek előtt van, azonban számukra más is fontos, és ha azt érzik, túlzottan meg vannak kötve, egyszerűen lelépnek.

Halak: érzékiség és őszinteség
A férfi Halak lágy és kedves, álmodozó és empatikus. A szerelem benne lassan fejlődik és szökik szárba. Ő az, aki hajlandó szerenádozni, vagy elmondani egy verset kedvesének, de az éremnek mindig két oldala van. Ugyanis a magasztos érzelmek olykor egy cél felé irányulnak – a szexuális élvezetért van minden. Ha azonban nem csak a testi örömök vezérlik a Halak jegyű férfit, hanem az érzelmei mélyek, a házasságban a legerősebb és leghűségesebb, aki mindent megtesz a családért.