3 hódító csillagjegy, akikkel jobb vigyázni

Sármos? Szuper testfelépítésű? Vadító mosolyú? Jól öltözött úriember?
Hölgyeim! A látszat bizony nem minden.
Van az úgy, hogy külsőre minden klappol, sőt, még az izgalmas társalgás is megvalósul, és a randik nem fulladnak unalomba, mégis vannak férfiak, akikkel nem árt óvatosnak lenni.

A horoszkópban nem mindenki hisz, van, aki felesleges szócséplésnek tartja. Pedig aki kicsit is jártas benne, az előre tudhatja, mely jegy szülötteivel érdemes vigyázni randevúkon, s kik lesznek azok, akikkel az élet az átlagnál nehezebb lesz.

EZ IS ÉRDEKELHET: A TÖKÉLETES, AZ URALKODÓNŐ, ESETLEG CICA FELESÉG VAGY? MOST KIDERÜL!

1. Kos

A Kos férfiak megjelenése vonzza a nőket, azonban nem biztos, hogy jól jár, aki mellettük teszi le a voksot.
A Kos jegyű férfiak hihetetlen, már-már egészségtelen egóval rendelkeznek. Szerintük nekik minden megengedett, nem is tűrnek semmiféle ellentmondást. Imádnak vitatkozni, még akkor is, ha tökéletesen tisztában vannak azzal, nincs igazuk. S bizony néha-néha agresszívan ki is törnek.
Van rá példa, hogy a Kos férfi a semmiből is botrányt gerjeszt, s akkor nagy lelemény kell ahhoz a nő részéről, hogy lenyugtassa. Mindamellett erősen féltékeny típus is. Vele egy hihetetlen érzelmi hullámvasút az élet, minden nő felkötheti a szoknyáját, aki Kos társat választ.

2. Ikrek

Nincs még egy csillagjegy, aki úgy meg tudja keverni a dolgokat, mint az Ikrek. Egy varázsló. Hihetetlen elbűvölő férfi, mert nagyon sokoldalú, de mégsem biztos, hogy egy nő vele üti meg a főnyereményt. Örökmozgó alkat, pillanatok alatt vált, s alkalmazkodik is az új helyzethez. Egyáltalán nem állhatatos, ami nem előny egy kapcsolatban. Örök szerelmes típus, s jelleméből adódóan nem veti meg a kalandokat. Aki egy Ikrekkel képzeli el a jövőt, annak fel kell készülnie a folyton változó élethelyzetekre. 

3. Skorpió

Ha egy nő ránéz a Skorpió férfira, egy nagyon érzéki, szenvedélyes férfit fog látni, akitől hamar felpezsdül a vére. A látszat azonban nem minden, s bár a Skorpiók tényleg szenvedélyesek, egyáltalán nem könnyű esetek. Nagyon könnyen sértődnek, s mellé még hihetetlen bosszúállóak, úgyhogy érdemes vigyázni, hogy lehetőleg ne bosszantsuk fel őket. Az égvilágon mindenben hibát találnak, kákán is csomót keresnek, így nem könnyű a kedvükre sem tenni. Mellettük egy nőnek nincs döntésjoga, elveik szerint a ház ura a férfi.
A Skorpiók nagyon féltékenyek, mivel ők hűségesek, ők maguk is feltétlen hűséget várnak el. 
Nem lesz könnyű élete a nőnek, aki Skorpió párra lel.

A párkapcsolat nem könnyű játék. Vannak, akik alkalmazkodóbbak, s vannak, akik mellett az élet göröngyös. Jól is van ez így. Milyen unalmas lenne, ha minden férfi ugyanolyan lenne, nem igaz?

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.