A tökéletes, az uralkodónő, esetleg cica feleség vagy? Most kiderül!

Ujjadon a gyűrű, kimondtad, hogy igen. Ásó, kapa, holtomiglan-holtodiglan… meg minden, ami belefér.

Feleség lettél. De milyen feleség?

Te vajon milyen feleség vagy, leszel, voltál? És ti, urak, milyen feleségre vágytok?

És vajon a horoszkóp befolyásolja, kiből, milyen asszonyka válik? Nézzük meg!

girl-1848454_1280.jpg

Kos feleség – a kőszikla
A Kos feleség nagyon erős, így egy puhány  férjnek nincs mellette semmi keresnivalója. Hasonlóan erős társ kell neki, aki képes kiállni a mindennapos mini-apokalipszist. Egy rendíthetetlen harcos, aki mellett egy Kos asszonyka is képes édes cicussá változni, még ha csak ideig-óráig is.

Bika feleség – a motivátor
A Bika asszonykát nagyon könnyű szeretni, hisz ő végtelenül kedves és szórakoztató. Azonban valahogy mindig ,,éhes”, s egyre csak enni és enni kér. Új autó kell, jobb munka, szép ruhák, nyaralás.
Mindig egy új célt hajt, folyton többre vágyik. Így a férjeurának gyorsan fel kell kötnie a gatyáját. Azonban, ha túléli a rohamokat, egyszer csak azt veszi majd észre, hogy gazdag és sikeres, hisz a motivátor asszonyka hátulról a csúcsra rugdosta.

Ikrek feleség – a tükör
Vannak nők, akik mellett az ember hősnek érzi magát, vannak, akik mellett senkinek, és van az Ikrek nő. Ő pontosan olyannak mutatja a társát, amilyen valójában. Az Ikrek feleség misztikus, titokzatos. Néha veszélyes tud lenni, de mellette minden férfi önmaga lehet. És ez nagyon fontos szempont.

fashion-3080644_640.jpg

Rák feleség – a tökéletes
A Rák lányokat nem könnyű rávenni a házasságra, ám ha valakinek sikerül, az megüti a főnyereményt. Hisz a Rák feleségek okosak, szépek és háziasak. A család a mindenük, a gyerekekkel is fantasztikusan bánnak. S mivel nekik a család az első, az ollóikat nagyon határozottan, bármikor csattintani fogják, ha meg kell védeni a szeretteiket.

Oroszlán feleség – az uralkodónő
Az Oroszlán nő nagy vonzerőt gyakorol a másik nemre, hisz ragyogóan néz ki, sugárzik belőle az ész, az erő, a méltóság, nagyvonalúság. Ugyanakkor mindehhez gőg is társul, s az a tulajdonság, hogy szüksége van arra, mindig az övé legyen az utolsó szó. Akár igaza van, akár nincs.
Épp ezért az Oroszlán nő nem a legideálisabb feleség, nem is való minden férfi mellé. A riválist egyáltalán nem tűri. Ha azonban egy olyan társra lel, aki megfelel neki, az Oroszlán feleség tündökölni fog az oldalán.

Szűz feleség – az ész
Okos. Nagyon okos. Mindent ért, neki soha semmit nem kell elmagyarázni. Vele mindent meg lehet beszélni, s tele van bölcs tanácsokkal is.  Hazugságokkal kár nála próbálkozni, olyan, mint egy röntgen, mindent észrevesz. Ezenkívül borzasztóan pedáns, a Szűz feleség környezetében nincs hanyagság, rendetlenség, piszok. Féltékenységi jelenetre nála nem kell számítani, duzzogni viszont jobban tud, mint bármelyik másik nő.
Bájos, elegáns, tisztességes, aki elbűvöli a környezetét, viszont borzasztó kritikus. Sasszemével mindent észrevesz, s azonnal véleményez is. Akkor is, ha nem kérdezted. Persze, ha úgy alakul, bocsánatot kér – hisz nagyon okos nő.

girl-1828536_1920.jpg


Mérleg feleség – a cicus

A Mérleg feleség aranyos, kedves, önzetlen, de teljesen haszontalan, és lustácska, mint afféle kiscica. No de mit ér egy ház aranyos kiscica nélkül? Üres, hideg és komor. Így egy Mérleg nélkül is sivár az élet.
A kacér, vonzó, különleges Mérleg feleség látszólag törékeny, de ez megtévesztő, hisz 7 élete van, mint a macskáknak. Roppant szívós. Jól alkalmazkodik, de az unalmat nem tűri hosszú távon.
Szereti, ha udvarolnak neki. Mellette egy férfi, férfi lehet, hisz egy Mérleg feleség egyáltalán nem vágyik hordani a nadrágot. A konfliktusok elől pedig egyenesen menekül.
Eszményi feleség, de csak akkor, ha körül van véve figyelemmel és megértéssel.

Skorpió feleség – a boszorkány
A Skorpió feleség boszorkány, és ez most egyáltalán nem vicc. A Skorpió jegyű nő hihetetlenül szexis, titokzatos és okos – megigézi, az ujja köré csavarja a férfiakat, s ha valaki elveszi őt, annak sikert és jólétet hoz.
Azonban ez a feleség nem elégszik meg a résszel. Ő mindent egészben akar, szőröstül-bőröstül, nem osztozik. Nagyon szeret, de el is ugyanezt várja, úgyhogy mellette a férj élete egyáltalán nem könnyű. A féltékenység nála olyan erős, hogy egy megcsalást a partner biztosan nem él túl, a Skorpió feleség kegyetlenül megbosszulja az árulást. A házimunkákat nem díjazza, nem is igen csinálja, úgyhogy az a férfi, aki a tip-top otthont keresi, ne Skorpió feleséget válasszon.

Nyilas feleség – a független harcos
A Nyilas nő harcos, de nem katona, a parancsnak sosem engedelmeskedik, ellenben ha szépen kérik, bátran kiáll. Szereti a szabadságot, nehezen megy férjhez, s ha mégis, a házasságban is kell neki a nagy szabad tér. Ha ezt megkapja, cserébe ő szerelmet, bizalmat és barátságot ad majd. A Nyilas feleség a férjét egyenrangú partnerként kezeli. Harcos, de egyáltalán nem férfias, hanem nagyon is nőies nő, aki bár sokszor hidegvérűnek tűnik, valójában belül jóhiszemű kislány.
A házimunkában tanulékony, a családi légkör nála mindig nagyon jó, a gyermekei istenítik.

model-600238_640.jpg


Bak feleség – a szilárd támasz

A Bak nő olyan, mint a jó bor, az évek múltával nemesedik. Kezdeti, fiatalkori merevsége szelídséggé változik, a lelki egyensúlya középkorúan billen a helyére. Bár sohasem teljesen.
Nagyon szeretne tartozni valakihez, de bizalmatlansága mélyen gyökerezik, s olyan szívósan harcol önmagáért, hogy a társak mind elmaradnak mellőle. Ha azonban a Bak nő képes egy egészséges arányt kialakítani, hajlítani a kemény fán, akkor nem marad egyedül, s remek társa lesz férjének. Olyan társa, akire bármikor lehet támaszkodni. Ha megadatik neki az anyaság, kiváló, szerető anya válik belőle.

Vízöntő feleség – az izgalmas
Vízöntővel az élet öröm, nevetés és szórakozás. Kiváló anya és remek háziasszony, de csak akkor, ha olyan férjet talál, aki elfogadja kissé különc lényét, átlagtól eltérő elveit.
Neki olyan férj való, aki tiszteli az eszét, a függetlenségét, a fantáziáját. A Vízöntő feleség sosem átlagos, mindig kitűnik a környezetéből. Nem unalmas a házassága sem. Érdekes személyiség, aki mindig tele van ötlettel, élettel. Mellette biztosan nem fullad az élet unalomba.

Halak feleség –  a színésznő 
A férj sohasem tudhatja, mit gondoljon a feleségéről, ha Halak nőt vesz el. Ő az abszolút ellentmondás. Szeszélyes, mint a tenger. Légiesnek, törékenynek tűnik, néha olyan, mint aki nincs is teljesen jelen, de a látszat csalóka. Igazán határozott teremtés, aki a céljait mindig eléri.
Remek házastárs és jó anya, remekül alkalmazkodik az otthona hangulatához. Hűséges társ, de szereti a kis titkokat, veszélyes helyzeteket, amik megszínesítik az életét. Házassága azonban tartós, többnyire egy életre szól.