Minek a királynője vagy? – a horoszkópod megsúgja

Minden nő királynő, ez nem is vitás, hiszen mindannyian saját életünk királynői vagyunk. Születési hónapunkból azonban az is kiderülhet, mi felett uralkodunk még.

Nézd meg, születési hónapod szerint te minek a királynője vagy!

Január – a türelem és kitartás királynője

A januári nők fejüket magasra emelik, bármilyen nehéz a sorsuk, bármilyen viszontagságos az életük. Sosem panaszkodnak, sőt még ők azok, akik meghallgatják mások panaszait, s tanácsot is adnak. Végtelen ideig képesek várakozni valamire, ám ha a türelmük végül elfogy, jól vigyázz! 

Február – a királynő, aki mindent megkap, amit akar

Ez a királynő makacs, öntelt és büszke. Ez azonban nem negatívan értendő. Ő soha nem fél a nehézségektől, képes gyors döntéseket hozni, és született vezető. Jól fejlett az intuíciója, amely segít neki megérteni az embereket. 

Március – a valódi nőiesség királynője

Ez a királynő nagyon érzékeny, puha, lágy, sebezhető és szerény. Nagyon szép. Veleszületetten elegáns. A márciusi királynők vonzzák az igazi királyokat, akik készek óvni és védeni az ő királynőjüket.

Április – a lázadás királynője

Ez nem azt jelenti, hogy ez a királynő szereti kijátszani a szabályokat. Nem, a lényeg az, hogy ő egyedi. Felállítja a saját szabályait, s azok szerint játszik. Bátor, őszinte és határozott, hihetetlenül nőies. A férfiakat elkápráztatja egy pillanat alatt.

EZ IS ÉRDEKELHET: A TÖKÉLETES, AZ URALKODÓNŐ, ESETLEG CICA FELESÉG VAGY? MOST KIDERÜL!

Május – a harcos királynő

Meglepő, hogy ez a királynő harcos, kemény és tisztességes? Sokan kételkednek, pedig nem kéne. Nagyon bátrak ők, akaraterejük segítségével kiharcolják maguknak, amit elhatároztak. Ezeknek a tulajdonságaiknak köszönhetik, hogy valahogy mindig sikerül jól helyezkedniük.

Június – a hatodik érzék királynője

Ezek a királynők jól ismerik az embereket. Titkos hatodik érzékükkel előre sejtik a jövőt. Érdekes módon ezt a tulajdonságukat fiatalon nem kamatoztatják, mert nem hisznek magukban. A konfliktust messziről kerülik.

Július – az emberi szívek királynője

Gyakran nagyon szép nő, de nem minden a látszat. A júliusi királynő mindenkinek szívét elrabolja csupán a külsejével, azonban a külső mögé nézve a belsőjében is kedvességet, bájt találni.

Augusztus – a királynők királynője

Ez a nő született vezető, tudja, hogyan kell befolyásolni és irányítani az embereket. Általában sikeres az üzleti életben, mégis az otthon és a család számára a legfontosabb dolog. Nagyon őszinte és tisztességes ember.

Szeptember – a tökéletesség királynője

Ahány szeptemberi királynő, annyiféle személyiség, de egy dolog egyesíti őket, a pontosság és a pedantéria. Néha túlzottan szerények, de mindannyian tudják, hogyan kell létrehozni egy csodát a semmiből. 

EZ IS ÉRDEKELHET: 6 LEGERŐSEBB ÁLLATÖV JEL, AMELY MINDENNEL KÉPES MEGBIRKÓZNI – TE KÖZTÜK VAGY?

Október – az érzékiség királynője

Ezek a királynők tele vannak érzelmekkel, bár kívülről nézve néha rideg, távolságtartó személyiségnek tűnnek. Végzet asszonyai, egyetlen pillantással elkápráztatnak minden embert, ha akarnak. Néha azonban édesen bugyuták tudnak lenni.

November – a varázslat királynője

Ezek a királynők igazán tudják, hogyan kell szeretni. Szenvedélyes, nagyon karizmatikus nők. Kiváló pszichológusok, könnyen kitalálják az emberek szándékait. Hihetetlen varázslatos személyek, akiknek néha különös, prófétai álmaik vannak.

December – a csodák királynője

Bár a királynő teste röghöz kötött, lelke igazi zarándok. Könnyű és fényes lélek. Példás társ, mégis, folyton álmodik valamiről, ami messzire repíti gondolatban. Álmai gyakran válnak valóra. 

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.