Ne érd be kevesebbel! – Levél az önsorsrontó nőnek

Kedves szeretethiánnyal rendelkező nő,

Hidd el, megérdemled a gyengédséget. Valaki olyantól, aki megfogja kezed, mikor elesnél, ugyanakkor erőt is ad neked. Megérdemled a támogatást, mikor gyenge vagy, hogy újra felidéződjön benned, milyen értékeket képviselsz.

Szeretném, ha meglátnád magadban a csodát és a másikkal való egyenlőséget.

Hidd el, megérdemelsz egy olyan férfit, aki segít és támogat téged céljaid elérésében. Aki mellett szárnyalhatsz, mert esze ágában sincs a földbe döngölni, hogy ő jobban érezze magát a bőrében. Sőt, elfogadja és büszke rád, ha valamiben jobb vagy nála. S a barátai előtt is hangoztatja, milyennek lát.

Hidd el, megérdemelsz egy olyan kapcsolatot, amely a lelki kötődés jegyében köttetett. Egy olyan férfit, aki meghallgat, akkor is, ha nem ért veled mindig egyet. Aki őszintén elmondja véleményét, ha kérdezed. S észreveszi, ha nem vagy jól és tiszteletben tartja azt, ha nemet mondasz egy kérésére.

Hidd el, megérdemled a szenvedélyt, a támogatást, a gondoskodást.

Egy olyan férfitól, aki megért téged és nem kér arra, hogy megváltozz. Aki veled és érted akar fejlődni. Aki nem azt érezteti veled, hogy kevesebbet érsz.

Éppen ezért kérlek, maradj az, aki vagy. Ne egy férfitól tedd függővé, mennyire látod értékesnek és szerethetőnek önmagad. Persze ehhez meg kell tanulnod a testi vonzalmat elválasztani a szerelemtől. Az ego hangját lecsitítani mikor valaki a tested látja szépnek, de a lelked nem érdekli.

Hidd el nincs férfi, akiért megéri a földre kerülni. Aki miatt a sötétben kuksolnál hónapokig. Az a férfi, aki fájdalmat okoz, és nem tisztel, nem a te embered! Mert aki mellett vissza kell fognod magad és érzéseidet, az nem szeret téged.

A valódi szerelemben nem akar senki a másik felett uralkodni.

Nincs szükség szóbeli vagy tettleges abúzusra, hogy megfélemlítéssel magunk mellett tartsunk valakit. A valódi szerelemben mindkét fél tanul önmagáról, mert bátorrá és szenvedélyessé tesz.

Egy igazi szeretetre épülő kapcsolatban a felek mindig egymás felé fordulnak, akkor is, ha éppen vitás kérdések merülnek fel.

A szerelem nem tündérmese, mert hibázunk, és előfordul, hogy káoszba fullad egyes törekvésünk. De az egymás iránti bizalom sosem inog meg. Ezért arra kérlek kedves nő, ha egy férfi mellett kevesebbnek érzed magad, akkor azonnal lépj tovább. Mert, ha sötétbe taszít ,és te ezt hagyod, mert azt hiszed nem érdemelsz többet, az önsorsrontás!

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.