Amit az egyes csillagjegyek nem hajlandók feláldozni egy kapcsolatért

A szerelemért mindent… Vagy mégsem?

Bár egy friss szerelem oltárán, rózsaszín szemüveget viselve sokan és sokszor gondoljuk úgy, hogy bármire képesek vagyunk a kedvesért, a kapcsolatért, idővel azért mindig kiderül, hogy ez nincs egészen így.

Mindannyiunknak, minden csillagjegynek van olyan dolog az életében, amit még a kapcsolatáért sem áldozna fel. De vajon kinek mi az?

A Kos nem hajlandó feláldozni az álmait, a vágyait, senki és semmi kedvéért. A céltudatos, keményen dolgozó, ambíciózus Kos még a nagy szerelemért sem adja fel a céljait soha.

A Bika a napi rutinját, a komfortzónáját nem hajlandó feláldozni. Szüksége van a partnerére, és arra, hogy az megértse az ütemtervet. A Bika nem túl rugalmas jegy, mindig minden tervet jó előre és jó alaposan meg kell rágni és lefixálni.

Az Ikrek nem hajlandó feláldozni az én idejét. Még párkapcsolatban is rengeteg időre van szüksége önmaga számára. Tisztességes tér és függetlenség – ez az, amire minden Ikrek jegyűnek szüksége van.

EZ IS ÉRDEKELHET: AZ ÁLLATÖV LEVONZÓBB JELEI

A Rák nem hajlandó feláldozni barátait és családját, még a szerelemért sem. Nem hanyagolja el a számára legkedvesebb emberekkel való társalgást. Partnerének nincs más lehetősége, mint osztozni rajta.

Az Oroszlán egy kapcsolatért sem hajlandó feláldozni saját szükségleteit. Nem fog partnere anyjaként viselkedni, és nem ugrik minden csettintésre. Egy oroszlánnak – a kapcsolatában is – mindig önmaga az első számú prioritás.

A Szűz soha nem vehető rá arra, hogy kapcsolatáért feláldozza a háziállatát. A partner kénytelen együtt élni a kutyával, macskával, bármi egyébbel, a Szűz kedvéért, mert ő ugyan nem mond le kedvencéről.

A Mérleg esetében a jövőkép az, amit ennek a csillagjegynek a szülöttje egyetlen párkapcsolatért sem hajlandó feláldozni. A Mérleg pontosan tudja, hol szeretne lakni, és hány gyermeket szeretne. Ha a partnere nem osztja a céljait, akkor nem tartozik hozzá.

A Skorpió a szexuális szükségleteit nem hajlandó feláldozni. Partnerének pontosan annyit kell adnia, amennyit kap. Egy Skorpió biztosan nem fog megelégedni a gyenge nemi élettel.

EZ IS ÉRDEKELHET: 3 FONTOS GONDOLAT MINDEN CSILLAGJEGYNEK, AMIT NEM ÁRT ELOLVASNI

A Nyilas nem hajlandó feláldozni a boldogságát. Tudja, hogy a szerelem, bár fontos, nem a legfontosabb, ezért ha valaki, akit szeret, bántja, akkor elmegy. Nem marad, és nem hagyja, hogy bántsák.

A Bak a pénzét nem hajlandó feláldozni. Azzal nincs semmi gondja, ha osztozni kell a számlákon, csekkeken, de nem szereti eltartani kedvesét. Nem fog anyagilag gondoskodni róla, elvárja, hogy a társa is kivegye a részét a kiadásokból.

A Vízöntő nem adja fel senki kedvéért a személyiségét és a stílusát. Szereti magát olyannak, amilyen, és nem akar változni. A párja fogadja el őt olyannak, amilyen: kedvenc műsoraival, hobbijával, zenéivel, szokásaival együtt. Nem akar imponálni senkinek. Tökéletesen önazonos, és az is akar maradni.

A Halak nem hajlandó feláldozni a mentális egészségét. Ha a kapcsolat túl stresszessé válik, akkor visszavonul. Hajlandó munkát vállalni egy kapcsolatért, de nem hajlandó csökkenteni az erkölcsi normáit a kapcsolat fenntartása érdekében.

EZ IS ÉRDEKELHET: