Fektess a szépségápolásba! Kis beauty-matek a FOREO-tól

Van bármi közös a matematikában és a bőrápolásban? Nagyon is sok, főleg ha tudatos fogyasztó vagy, akit inkább a minőség, mint a mennyiség érdekel. Ez az elköteleződés sokszor nem könnyű, főleg ha a kedvezmények minden oldalról szinte üvöltenek ránk. Mielőtt egy új szépségápolási terméket tennél a kosaradba, jó, ha elgondolkodsz, a vonzó ár valóban tükrözi a minőséget?

A FOREO végzett egy kis házi matekot és kiszámolta, mennyit takaríthatsz meg, ha egy minőségi bőrápolási termékbe fektetsz be.

Vásárolj okosan
A több tízezer forintos kiadás egy szépségápolási készülékre első pillantásra igen magasnak tűnhet, de gondolj rá hosszú távú befektetésként, amelyet sok évig használhatsz. Nem is beszélve a környezetvédelmi szempontokról: egy silány termék gyorsan elromlik, az akkumulátor leáll, így felesleges hulladékkal terhelheted környezeted egy elhamarkodott döntés miatt.

Fektess a bőrápolásba
Mi van, ha egy intelligens bőrápolási megoldást hasonlítasz össze egy szépségszalonban tett látogatással? Az előnyök még nagyobbak lesznek! A kozmetikai szalonokban egy egyszerűbb kezelés, – amely általában tisztításból, radírozásból, pakolásból és masszázsból áll – akár 20 000 Ft-ba, vagy még magasabb összegbe is kerülhet.

Hasonló hatást érhetsz el otthon például a több funkciós LUNA 3 plus szónikus arctisztítóval, amely beépített termo-funkciójának köszönhetően hőt generálva szó szerint “feloldja” és eltávolítja a bőr szennyeződéseit, a masszázs funkció ellazít, a célzott mikroáram pedig feszesít és helyreállítja a bőr fiatalos megjelenését és természetes ragyogását. Egy alap kozmetikai kezeléssel számolva egy ilyen készülék mindössze 4 kozmetikai kezelés alatt “visszahozza” az árát.

A számok nem hazudnak
Vegyél alapul havi kétszeri kozmetikus látogatást: ez átlagosan 40.000 Ft kiadást jelent. Ehhez add hozzá az időt, az utazási költséget és extra szolgáltatásokat. Ha egy jó minőségű, megbízható márkájú készüléket választasz, az sok-sok évig veled marad és hű társad lehet a bőrápolásban, extra kiadások nélkül.

Tehát nincs több kifogás, hogy miért ne fektess intelligens, egyszerre több megoldást kínáló szépészeti eszközbe.

A svéd FOREO beauty-tech márka termékeivel:

  • Hosszú távon pénzt spórolhatsz meg
  • Minőségi termékbe fektetsz, amely azonnal látható eredményeket hoz
  • A legmagasabb minőségű készüléket kapod, mind a kialakítás, mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Sok-sok éven át szolgál majd.
  • Hamisítvány helyett megbízható, magas színvonalú európai készülékhez jutsz hozzá.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.