Sztárom a párom

A Sztárom a páromban az ünnepelt színésznő beleszeret a csetlő botló könyvárusba és végül feleségül megy hozzá. Ez az a szituáció, amiről azt gondolnánk, a való életben soha nem következhet be. Pedig a híres hollywoodi sztárok közt is akad olyan, aki civilt választott párnak.

Margot Robbie és Tom Ackerley

Tom és Margot munka közben ismerkedtek meg 2013-ban. A második világháborús Suite Francaise című dráma forgatásán , Tom harmadik rendezőasszisztensként dolgozott. Sokáig barátok voltak, majd mindenki meglepetésére titkos szertartáson összeházasodtak Ausztráliában.

Kevin Jonas és Danielle Deleasa

Kevin Jonas több mint egy évtizede él házasságban Danielle Deleasával. A Jonas Brothers tagja egy családi nyaraláson ismerkedett meg leendő feleségével, aki szüleivel élt és fodrászként dolgozott, amikor először találkozott Kevinnel.

Patrick Dempsey és Jillian Fink

Az egykori Grace Klinika sztár és Jillian 1999-ben házasodtak össze, és bár 15 év házasság után majdnem elváltak, mégsem adták fel. A színész és sminkes felesége annak idején egy fodrász szalonban ismerkedtek meg. A hajvágás után azonnal randevúzni kezdtek, és a randikból végül hosszú házasság lett.

Reese Witherspoon és Jim Toth

Reese Witherspoon nyolc éve él házasságban férjével, Jim Toth-tal. Előtte csupa színésszel randizott, évekig volt a férje Ryan Phillipe színész is. Jimtől sem idegen a sztárok világa, hiszen több nagy név ügynöke – Reese-t azonban nem ő képviselte. A pár egy házibuliban ismerkedett meg, ahol Jim leszerelt egy részeget Reese közeléből. A mai napig remek a házasságuk, Reese szerint Jim tökéletes férj és apa.

Matthew McConaughey és Camila Alves

Matthew McConaughey a Sunset Boulevard klubjában pillantotta meg leendő feleségét, Camila Alves-t. McConaughey nem tudta levenni róla a szemét, és már akkor tudta, hogy beszélnie kell a titokzatos, gyönyörű nővel. Néhány órán át csevegtek a hangos zene mellett, és McConaughey reggelre teljesen elvarázsolódott. Bár a vonzalom kezdetben egyoldalú volt, McConaughey végül elvette szerelmét. 2012-ben a pár romantikus szertartás keretében házasodott össze. Most a texasi Austinban élnek, három gyermekükkel. 

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney

Lawrence és Maroney 2018 júniusában ismerkedtek meg egymással, egy közös barátjuknak köszönhetően. Kezdetben titkolóztak, nagyon óvatosak voltak, így próbáltak egy kis magánéletet lopni maguknak, ám hála Jennifer ismertségének, a látszatot nem tudták sokáig fenntartani. 2019-ben össze is házasodtak. Maroney nem celeb, ő a New York-i Gladstone Galéria igazgatója.

Paul Rudd és Julie Yaeger

Az Antman sztárja, Paul Rudd akkor lett közismert, mikor feltűnt a 90-es években a Spinédzserekben. Mikor a karrierje beindulásával New York-ba költözött, új publicistát keresett. Bőrönddel a kezében lépett be az irodába, ahol leendő felesége publicistaként dolgozott. Julie felajánlotta neki, hogy elviszi a csomagjait egy lakásba, amíg Rudd meghallgatásra megy. Néhány nap múlva együtt ebédeltek… és azóta is együtt vannak.

Chris O’Donnell és Caroline Fentress

O’Donnell és Caroline bátyja egy házban éltek, s mikor Caroline egyszer meglátogatta a testvérét, futó csókot váltott O’Donellel. Ezután 3 évig nem is találkoztak, de néha beszélgettek egymással telefonon, majd randevúzni kezdtek. Három évvel később összeházasodtak. O’Donnell nem tudta elfelejteni a csókot Fentressszel, és érezte, a lány lesz a felesége. A párnak most öt gyermeke van, és boldogabbak, mint valaha. 

Matt Damon és Luciana Barroso

Miamiban élve Matt Damon megismerkedett Luciana Barrosóval, aki akkoriban pincérnőként dolgozott. Annak ellenére, hogy Damon ismert volt, üldözte Barrosót, nem tudott ellenállni az argentin születésű szépségnek. 2005-ben Barroso és Damon összeházasodtak, és 15 évvel később még mindig együtt vannak. Gyakran látni őket luxus vakáción, és még mindig süt róluk a szerelem.
Damon állítja, áldás számára, hogy civilbe szeretett bele.

Természetesen legendás Jon Bon Jovi házassága is, aki középiskolai szerelmét vette el, de ide sorolhatjuk a sorba Julia Robertset is, aki a Mexico című film operatőrével kötött házasságot. George Clooney felesége sem a sztárvilágból kerül ki, és Meryl Streep is azon sztárok sorát erősíti, akik civillel élnek hosszú, boldog házasságban.

EZ IS ÉRDEKELHET: