Jelek, amik azt mutatják, hogy végre együtt vagy a megfelelő partnerrel

A szerelem olyan, mint amikor az egész világ kitárul, szikrázik és rózsaszínné válik. Az aggodalmak elhalványulnak, és a szerelmes tökéletesen biztonságban érzi magát partnere karjaiban.

Persze van, amikor ez a rózsaszín álom hamar eloszlik, máskor azonban igazi, és örökké tart.

Íme a 7 jel, ami egészen egyértelműen megmutatja, hogy az ember megtalálta a másik felét, azt, akivel életének hátralévő részét tölteni szeretné.

De vajon mik ezek a jelek?

1. Nem kell megjátszanod magad mellette
A társ, akit választottál, ért téged, érti, hogy ki vagy, és nem várja el, hogy valaki más legyél. A szeme mindig azt mutatja, hogy különleges vagy számára csupán azzal, hogy az vagy, aki. Nincs szükség se színlelésre, se praktikákra. A neked való társ mellett teljesen önmagad lehetsz.

2. A boldogságod az ő boldogsága
A neked való társ azt akarja, ami a legjobb a te számodra. Olykor még a saját vágyait is háttérbe szorítja érted. Megtalálja a módját, hogy éreztesse veled, szeret, és mindig talál időt a számodra.

EZ IS ÉRDEKELHET: A KAPCSOLAT 7 SZAKASZA – ÚT AZ IGAZ SZERELEMHEZ

3. Egy rossz nap végén csak vele akarsz lenni
Ha szörnyű nap áll a hátad mögött, és nincs más vágyad, csak egy kis nyugalom, akkor vele akarsz lenni, és nem egyedül. Szükséged van a közelségére, a figyelmére. Ő pedig mindig meghallgat. Őszinte visszajelzéseivel segít neked. 

4. Csodásan működik a kémia
Egy jó kapcsolathoz elengedhetetlen a két ember közti, soha nem múló kémia. Ha a párod igazán hozzád való, ti ketten kompatibilisek vagytok fizikailag, érzelmileg és mentálisan is. 

A kémia köztetek elég erős ahhoz, hogy megédesítse, áttüzesítse a mindennapokat.

5. Minden gondolatot meg tudsz osztani a kedveseddel
Amikor elképzeled a jövődet, párodnak főszerep jut benne, és az az ötlet, hogy egész életed vele töltöd, nem kelt benned félelmet.
Ha valami jó hírt hallasz, ő az első, akivel megosztanád, ha bánat ér, az ő vállán sírnál. Minden érzésedről tud, minden álmod ismeri az, aki igazán hozzád való.

6. Több a szeretet, mint a harc
Nincsen kapcsolat összezördülések, viták nélkül, de azzal a társsal, aki igazán hozzád való, több a szeretet, mint a háború, és a vitákat mindig meg tudjátok oldani. A nap végén pedig soha nem fekszetek le úgy, hogy dühösek vagytok egymásra.

7. Melletted áll
Egyszer őrült vagy, máskor hangos és talán kevésbé humoros, de ő mindezek ellenére, vagy talán éppen ezekért szeret.
Bemutat a szüleinek, a barátainak, mert büszke arra, hogy együtt vagytok. Szerelmét és idejét rád szánja, nincs szükség semmilyen feltételre. Lesznek jó és rossz időszakok. Lesznek kihívások és váratlan helyzetek. De mindig melletted marad.

Bárki melletted lehet a jó időszakokban, a napsütéses napokon. Az igazi kérdés az, hogy a viharos napokon is ott lesz-e melletted, akit választottál. Ha a szerelmed a rossz pillanatokban is ott lesz veled, és fejed fölé emeli az ernyőt a vihar idején, akkor biztos lehetsz benne, hogy végre a megfelelő emberrel vagy.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Így tartsd meg a férfit – 7 tipp kapcsolatban élőknek


Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.