Ha ezeket tapasztalod, azonnal vess véget az ábrándozásnak!

A viszonzatlan szerelem egyoldalú és pont ezért eljön az idő, amikor a szerelmes ábrándot el kell engedni.

Azokat az eseteket gyűjtöttük össze, amikor észnél kell lenned és véget kell vetned a vonzalomnak és a rád ereszkedő rózsaszín ködnek, mert semmi értelme a reménykedésnek.

Engedd el a viszonzatlan szerelmet, amikor kiderül, hogy barátnője vagy felesége van
Idillien tökéletes minden, teljesen odavagy a másikért és elképzeled, hogy mennyire jól fog működni a kapcsolat. Aztán egyszercsak kiderül, hogy barátnője van. Vagy rosszabb. Felesége. Hiába a kölcsönös érdeklődés, akár mindkét fél részéről a lazaság, valljuk be, egy idő után mindenki többet akar. Egy ilyen viszonyban csak sérülhetsz, úgyhogy minél előbb ki kell lépni belőle.

Engedd el a viszonzatlan szerelmet, ha nem viszonozzák az érzéseid
A szerelmed bevallása mindig nagy vízválasztó, és meghatározza, hogy ugyanaz-e a jövőképetek. Ha beszélsz az érzéseidről, de ő egyáltalán nem viszonozza őket, akkor valami nem stimmel. Az első szeretlek kimondása nem kell, hogy egy időben történjen, de különbség van, hogy érzed, hogy hasonlóan érez vagy a vallomásoddal épp kikergetted a világból, mert ő egy kötetlen kapcsolatot akart veled.

Ha utóbbi, akkor még dönthetsz okosan.

Engedd el a viszonzatlan szerelmet, ha tőled kér párkapcsolati tanácsot
Teljesen odavagy a srácért, ő pedig tanácsot kér tőled, hogy hogyan hódítsa meg az ő kiszemeltjét? Bizarr helyzet. A nők rémálma. Ha készséges leszel, segítesz neki és netalántán végig is nézed, ahogy összejön a másik lánnyal, hát gratulálunk! Önkínzásból jeles. Egyszerűen mondd meg neki, hogy nem tudsz segíteni és tartsd tőle a távolságot. Újfent csak te sérülhetsz.

Engedd el a viszonzatlan szerelmet, ha nem válaszol az üzeneteidre
Itt a helyes megítélés a fontos. Irreális elvárás, hogy 2 percen belül válaszoljon valaki egy üzenetre. Az sem könnyít a helyzeten, amikor az elküldött üzeneted alatt ott van, hogy látta. De gondolj bele, hogy elolvasta az üzenetet, mert látta, hogy te írsz, csak alkalmatlan az időpont, hogy érdemben válaszoljon. Viszont, ha egy-két napon belül nem méltat a válaszra, akkor ott már más dolog van a háttérben. Ha nem válaszol, nem érdekled. Fogadd el és lépj tovább! Ne keresd a kifogásokat a viselkedésére. Ha figyelmen kívül hagy, akkor nem érdekled.

Engedd el a viszonzatlan szerelmet, ha kerül
Főleg, ha tengernyi lehetőség van, hogy összefuss vele a nap folyamán, például egy helyen dolgoztok vagy közös edzőterembe jártok. Ha egy férfi észre akar venni, veled akar lenni, akkor keresi a társaságod. Ha nem, akkor ne pazarold rá az időd!

EZ IS ÉRDEKELHET: VAGY KELLESZ, VAGY NEM

Engedd el a viszonzatlan szerelmet, ha elutasítja a randira hívást
Már nem azt a világot éljük, ahol csak egy férfi hívhat randira egy nőt. A nő is megteheti az első lépést, ezzel semmi baj nincs. Viszont ha nemleges választ kapsz, akkor ne próbálkozz tovább, csak magadat teszed nevetségessé.

Természetesen elengedni, szembenézni az igazsággal nem könnyű, de felnőtt fejjel tudomásul venni a vereséget és emelt fővel távozni jobb, mint jól megalázni magunk.

És egyébként is… annyi más lehetőség szaladgál a nagyvilágban…

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.