5 csillagjegy, akinél nincs bocsánat

Vannak, akik könnyedén felejtenek, és a sérelmeiket el tudják engedni, de vannak állatövi jelek, akik képtelenek a bocsánatra. Ők azok, akiket ha valaki megsért, azt soha nem felejtik el, akikkel nem könnyű, legalábbis ebből a szempontból biztosan nem.

De vajon kik ők? És te magad közéjük tartozol? Most kiderül:  

Bika
A Bika nagyon állhatatos, hűséges jel, de ha valaki megtéveszti vagy megsérti őt, egyszerűen meggyűlöli azt a személyt. Még a látszatra sem ad, nem fog udvariaskodni sem – aki megsérti, az számíthat rá, hogy a Bika haragját viselheti örökre.


Oroszlán
Az Oroszlánok nagyon büszkék. Az egójuk kétségtelen. Gyűlölik mindazt, ami fenyegeti büszkeségüket, vagy ellenkezik az egójukkal. Ha valaki megbánt egy Oroszlánt, az legyen résen, mert e jegy szülötte addig nem fog nyugodni, míg vissza nem adja a kölcsönt.

EZ IS ÉRDEKELHET: 6 CSILLAGJEGY, AKIKET SZINTE LEHETETLEN MANIPULÁLNI


Szűz 
A Szűz egyike azoknak az embereknek, akik mindent megtesznek azokért, akik értékelik őket! Ezért sértődnek meg nagyon, ha valaki elárulja vagy megsérti őket. Abban a pillanatban úgy érzik, hogy hiába adtak, teljesen felesleges áldozat volt. Ezt a tüskét nem is felejtik el, hideg udvariasság jár annak örök életre, aki beletapos egy Szűzbe.

Skorpió 
A Skorpió egyértelműen a leginkább bosszúálló zodiákus! E jel képviselői pesszimisták és sok negatív energiát képesek átadni. Náluk nincs kegyelem. A végletekig tudják sérelmeiket dédelgetni. Reszkessen mindenki, aki bűnt követ el egy Skorpió ellen.   

Bak 
A fegyelmezett Bakok is tudnak nagyon kegyetlenek lenni. Puszta kitartásuk az oka, hogy annyira sikeresek. Épp ezért gyűlölik, ha valaki átlép rajtuk, átveri őket vagy megakadályozza a fejlődésüket! A személyes fejlődés a legfontosabb az életükben!  

EZ IS ÉRDEKELHET: A FÜGGETLEN, A TITOKZATOS VAGY A RAGYOGÓ SZÉPSÉG – ÍME A NŐK KÜLÖNLEGESSÉGEI CSILLAGJEGYÜK SZERINT