6 csillagjegy, akiket szinte lehetetlen manipulálni

Ebben a világban sok olyan ember van, akik érzelmekkel játszanak és soha nincs bűntudatuk.  Vannak, akik hajlamosak bedőlni a manipulálásnak, és vannak, akiket nem lehet irányítani, mert MINDIG a saját fejük után mennek.  

Te vajon az erős akaratú jegyek közt vagy? Most kiderül!

Skorpió

Mivel a Skorpió maga is remek manipulátor, nagyon jól ismeri az elme játékát, és mindenféle manipulatív dolog van a tarsolyában. Így azonnal kiszúrja, ha őt akarja valaki irányítani. Mivel nagyon határozott, ha valaki ellene akarja fordítani a fegyverét, azonnal észreveszi és visszalép. Semmilyen formában nem lehet irányítani őt, biztosan kitér.    

Bika

A Bika vas akarattal rendelkezik. Soha nem tesz meg semmit, amit nem akar. Ugyan a bátrabbak megpróbálhatják őt irányítani, ám nem fog nekik sikerülni, a Bika kitér. Főképp akkor, ha érdekében sem áll, amit rá akarnak kényszeríteni. A köz érdekét sem nagyon tartja szem előtt, a Bika mindig a saját sorsának kovácsa. 

EZ IS ÉRDEKELHET: LÉGY ÓVATOS: EZ A 4 CSILLAGJEGY A LEGVESZÉLYESEBB

Szűz

Ha valaki megpróbálja manipulálni a Szűzet, akkor jobb, ha tudja, hogy a Szűz 5 lépéssel mindig előbbre jár. Soha nem követ senkit vakon csak azért, mert azt javasolják neki. Mindig figyelembe veszi az előnyöket és a hátrányokat, és megfogalmazza a saját véleményét. A Szűz számára rendkívül fontos, hogy uralja a saját életét, így nem fog olyan dolgot csinálni, amit nem akar.  

Bak  

A Bak nemcsak ellenáll a manipulátoroknak, hanem másokat is véd tőlük. Nem csak ellenáll a hatásuknak, hanem le is győzi! Légy közvetlen és őszinte egy Bakkal, akkor jársz a legjobban.  

Oroszlán  

Az Oroszlán tiszteletet és megfelelő magatartást vár el! Nem szereti becsapni vagy használni a többi embert, és megpróbál nem manipulálni. Nagyon fontosnak tartja prioritásait, és gondoskodik is azokról. Rejtett szándékod van? Hidd el, az Oroszlán már tud róla.  

Kos   

Senki sem tudja elvonni a Kost az ambícióitól és attól, amit akar! Ha egy Kos valaha is használta a társát vagy valakit, akkor az biztos lehet benne, hogy ez soha többé nem fog megismétlődni. A Kos egyszerűen nem manipulálható. Hisz mit is várnánk, maximalista, s csak a saját feje után megy, akár a falnak is.

EZ IS ÉRDEKELHET: 6 LEGERŐSEBB ÁLLATÖV JEL, AMELY MINDENNEL KÉPES MEGBIRKÓZNI – TE KÖZTÜK VAGY?