A független, a titokzatos vagy a ragyogó szépség – íme a nők különlegességei csillagjegyük szerint

Minden nő gyönyörű a maga módján, mindegyiknek megvan a saját ellenállhatatlan sajátossága, karaktere, temperamentuma.
Olyan tulajdonsága, ami megkülönbözteti a többiektől.

Mi most összeszedtük ezeket. Nézd meg, neked csillagjegyed szerint mi a különlegességed!

KOS – a független

A Kos nő közvetlen és nemes, félelmetes és független. Aktív életet él, ügyesen ötvözi a családot a karrierrel. Ambíciója és önbizalma az öltözködési stílusán is meglátszik. A Kos nő őszinte, hisz a hosszú távú kapcsolatokban.

BIKA – a türelmes

A Bika nő nagyon elegáns, nyugodt és türelmes ember, aki hatalmas belső energiával rendelkezik, és mindig tudja, mit akar. A Bika nő képes olyan életet létrehozni magának, amely teljes mértékben megfelel a vágyainak. A családban, a gyerekekben és a munkájában boldogságot talál. Lágy, mint a vaj, mégis nagyon erős belső akarattal rendelkezik, ám személyisége mindig nyitott és barátságos.

IKREK – a karizmatikus

Az Ikrek nő nagyon intelligens, társaságkedvelő, független. Szeszélyes, kíváncsi és aktív, kiszámíthatatlan és karizmatikus. Az Ikrek jegy képviselői szeretik megélni az élet teljességét, kommunikálni különböző emberekkel, hogy felfedezzék a világot. Az Ikrek nő képes gondoskodni magáról, és mindig fiatalabbnak néz ki a valódi koránál.

RÁK – a titokzatos

A Rák nő nagyon félénk és titokzatos ember, mégis praktikusan gondolkodik.  Az álmokkal és a gyengédséggel nála együtt jár a realizmus és a szorgalom. Ez a nőies, érzelmekkel teli nő képes arra, hogy maga körül melegséget, nyugalmat és kedvességet teremtsen. 

EZ IS ÉRDEKELHET: ELLENSÉGES, LUSTA, TRÜKKÖZŐ VAGY HIDEG? MELYIK CSILLAGJEGYNEK MI A HIBÁJA?

OROSZLÁN – a ragyogó szépség

Az Oroszlán nő nagylelkű, független személyiség, ragyogó szépség. Szereti a szabadságot, azt a képességet, hogy tud ragyogni, kreatív, és remekül kommunikál az emberekkel. Az Oroszlán nő királynő, nagy szívvel és éles elmével. Nagyon karizmatikus, jóindulatú és nyitott ember, aki tudja, hogyan lehet kedves másokkal.

SZŰZ – a tökéletes

A Szűz nő egy nagyon racionális, gyakorlatias, lényegre törő személy. Ragaszkodik a szabályaihoz és gyakran hidegen viselkedik, de egyúttal a könnyedség légkörét is magával hozza. Elegáns szépsége, analitikus elméje és tökéletes viselkedése egyszerűen lenyűgözi a többi embert. 

MÉRLEG – a bájos

A Mérleg nő maga az udvariasság, báj és finomság. Kiegyensúlyozott, átfogóan fejlett ember, akit a gyengédség, kedvesség és optimizmus jellemez. Szereti a társaságot. A szépség bolygója a Vénusz,  sok gyönyörű vonással gazdagította a Mérleget, a szorgalmas Szaturnusz pedig intelligenciát, logikus gondolkodást adott neki.

SKORPIÓ – a misztikus

A Skorpió nő egy nagyon összetett, sokrétű személyiség, mély érzésű ember. Független és céltudatos, racionális és misztikus. A Skorpió nő forró és hideg is lehet. Vonzó, halálos, energikus és vállalkozó. Ez a nő félelmek nélkül, eltökélten fog mindennek.

NYILAS – az egyedülálló

A Nyilas nő kutató. Előítéletektől mentes, világosan gondolkodó és egyedülálló személyiség. Nyitottságával és jóindulatával, bátorságával vonzza az embereket. Mindig vidám, kíváncsi ember. A Nyilas nő mindig azt teszi, amit a szíve mond neki. Nagyon temperamentumos, kezdeményező és független mindenben.

BAK – az erős

A Bak nőnek hideg elméje és világos gondolkodása van. Tudja, hogyan kell megfelelően viselkedni bármilyen helyzetben. Nagyon ambiciózus és türelmes ember. A Bak nő mindent elér, amit csak akar. Erős, aki szereti a természetet.

VÍZÖNTŐ – a különc

A Vízöntő nő ügyesen ötvözi a függetlenséget és a rugalmasságot, a szabadságot és barátság vágyát. Mindenben eredeti, mindenben más, mint a többi jegyű nő – az öltözködéstől a hétköznapi cselekvésekig és viselkedésig. Csak ez a nyitott, bájos és ugyanakkor erőszakos ember hagyhatja figyelmen kívül a megszokást és kerülheti el a kötelességeket. A jel képviselői nyitottak és titokzatosak lehetnek, összességében nagyon szokatlanok és nem olyanok, mint más emberek.

HALAK – a lágy

A Halak nő mindig hihetetlenül bájos. Érzelmekkel teli ember, aki nagy álmokkal és szép belső világgal él. Törékeny és lágy. Ez a személy különleges bájjal vonzza a többi embert. Szép és tehetséges, a magabiztosság mégis távol áll tőle.