A hűtlen nő viselkedése

Nem csak a férfiak lépnek félre a kapcsolatokban, a nők is megteszik ezt. Legyen szó csetelésről vagy flörtölésről a közösségi médiában, vagy valódi randevúkról és szexről, a nők is szoktak hűtlenkedni, majd titkolózni róla.

Azonban a félrelépésnek vannak jelei, s a hűtlen nő viselkedésében is vannak árulkodó jelek. Kedves Férfiak, összeszedtünk néhányat:

Nem posztol rólad
Korábban sok közös fényképet tett közzé, de mostanában az oldaláról nem egyértelmű, hogy kapcsolatban él. Sok a szelfi, a pózolós magamutogatás, a jó profilkép, de rólatok – semmi. Csak nem titkol téged? Érdemes elgondolkodni!

A telefon hangját mindig elnémítja
Ha eddig nem tette, de most állandóan némítja a telefont, hogy te ne vedd észre, ha üzenetet kap, az nagyon gyanús. Hát még ha a mosdóba, fürdéshez is magával viszi a készüléket…

EZ IS ÉRDEKELHET: 7 HIBA, AMI TÖNKRETEHETI A PÁRKAPCSOLATOD

Azzal vádol, hogy megcsalod
Ez egy klasszikus viselkedési forma a férfiaknál is, nőknél is. Tipikus, hogy a legjobb védekezés a támadás szerint olyan dologgal vádol, amit ő maga követ el. A megcsalók általában amúgy is paranoidok és úgy gondolják, hogy partnerük ugyanúgy hűtlen, mint ők maguk.

Változtat a megjelenésén
Eddig nem foglalkozott azzal, hogy néz ki, mit vesz fel, most meg feltűnően sokat foglalkozik magával. Talán még edzeni is elkezdett, hogy szuper formában legyen. Hoppá! Csak nem tetszeni akar valakinek?

Nem boldog
Ha egy nő azt mondja neked, hogy nem elégedett az életével, hogy nem boldog, akkor ez segélykiáltás. Kér, hogy tegyél, tegyetek valamit. Ha nem segítesz neki, máshol fog boldogságot találni.

Már nem osztja meg veled az információkat
Többé nem mondja el, hogy mi történt vele aznap, nem mesél arról mik a tervei, mik foglalkoztatják, mik érdeklik, akkor bizony megnőtt a távolság. Ilyenkor aztán szinte biztos, hogy már vagy hamarosan valaki másnak meséli el ezeket, más felé fordul el.

Mivel a nők érzelmek által vezéreltek, szinte biztosan borítékolható, hogy félrelépnek, ha mástól nagyobb figyelmet kapnak.

Hirtelen nagylelkűvé válik
Amikor bűntudatunk van, megpróbálunk ajándékozni, hogy enyhítsünk saját bűntudatunkon. Ha a nő indokolatlanul elkezd ajándékokat adni, ha túl kedves, túl gondoskodó, ha folyton finom falatokat főz, pedig ez eddig nem volt jellemző, akkor érdemes egy kicsit odafigyelni, mert felmerülhet a kérdés: miért?

Bármit is csinálsz, idegesíti
Valószínűleg már van valakije, ezért ingerült.

Beszélgetést kezdeményez a megcsalásról
Általánosságban kezd beszélni róla, megemlít néhány barátot, akiket megcsaltak. Lehet, hogy a reakcióra kíváncsi, de az is lehet, h bevezeti a vallomást.

Több időt tölt külön, egyedül utazik
Találkozik a barátaival, de neked elfelejt szólni, bulizni megy nélküled, esetleg elutazik, de úgy intézi, hogy ne menj. Lehet mind véletlen, de azért érdemes odafigyelni.

Megérzés
Nem jelent semmi konkrétat, mégis! Ha a tudatalattid összerakott látszólag lényegtelen apróságokat, és beindítja a vészjelzőt, akkor érdemes egy kicsit jobban odafigyelni.

Persze, ha valaki csinosabban öltözik, néha elmegy egyedül szórakozni, ha hallgatagabb, az még semmit nem jelent. Mindenki maga ismeri a párját, és a szokásait. Ezek a jelek akkor számítanak, ha valaki hirtelen és szokásaitól teljesen eltérően kezdi felvenni ezeket a viselkedési formákat. Ilyenkor sem egyértelmű a félrelépés, de biztosan elindult valamiféle változás, amire érdemes odafigyelni és még időben reagálni!