Mit akarunk mi nők egy kapcsolatban?

Ezt ha jól emlékszem már Mel Gibson is tudni akarta, és egy ideig bele is hallgatózott a nők gondolataiba – aztán hihetetlen gyorsasággal igyekezett is, hogy megszabaduljon az adottságától.
Lefogadom, sok kusza élmény után se tudta meg, mi is kell a nőnek!

Igazából mi magunk sem tudjuk. Hiszen minden nap más kell. Mindenkitől más kell. Minden helyzetben más kell. De azért várj csak…

Vonzó külalak, menő cuccok, jó munka, sok pénz, drága ajándékok, drága verda…. Na nem! Ha csak ezeket kívánná minden nő a kapcsolatától, a partnerétől, roppant sekélyes társaság lennénk, de nem vagyunk, ne nézz le minket! Ezek a kívánalmak nem a legfontosabbak a prioritási listánkon, bár természetesen egyik sem hátrány.

De akkor mit akarunk mi nők igazán egy kapcsolatban a partnerünktől?

Nyílt kommunikációt! Hogy elmondhassuk a véleményünk, és azt komolyan vegyék, meghallják és ne fordítsák ellenünk. Beszélgetni akarunk, egyenrangúan, őszintén. Mert ez egy jó kapcsolat alapja.

Az se árt persze, ha működik a kémia. A jó külső csak egy indulópont. Éppen az első pillanatig tart, aztán jönnie kell valami másnak, többnek. Az erős vonzerő konkrétabb dolgokon alapul, mint a külalak: közös értékeken, közös érdekeken, célokon. Izgalmas minden nap felébredni egy vonzó férfi oldalán – ezt keressük mi nők, a mély vonzalmat a szikra után.

EZ IS ÉRDEKELHET: A PÁRKAPCSOLAT LASSÚ GYILKOSA

Érzelmi érettség, az bizony jó, ha van. Nem életkor függő, és dolgozni is kell rajta sokat. Annak a férfinak, aki meg akar szerezni és főleg meg is akar tartani egy nőt, meg kell tanulni kommunikálni, tiszteletet adni, felelősséget vállalni a tetteiért. Mi ugyanis ezt nagyon értékeljük, akárcsak az őszinteséget. Higgyétek el, fiúk, mi sem szeretünk hazudozni, és az időnket pazarolni sem.

 Bízni akarunk, erősen és mélyen, hinni abban, hogy amit a kedvesünk tesz vagy mondd, az igaz.

Nem kell nekünk minden egyes gondolat. Nem akarunk elszámoltatni, nem kell a magánéletetek minden egyes másodperce, csak az, hogy amit megosztatok velünk, az ne legyen hazugság.

Adjatok nekünk közös jövőképet, engedjétek, hogy elmondhassuk a vágyainkat, és támogassátok, vagy legalább ne nevessétek ki őket. És harcoljatok. Harcoljatok értünk, a kapcsolatért, a közös jövőért velünk. Még akkor is, ha nehéz. Ha rengeteg munkát igényel.

Mit akarunk mi nők? Mindent. Vagy semmit. Ki tudja. Talán igazából csupán azt, hogy szeressenek minket. Csak ennyi a titok!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.