Amit ma megbecsülsz, beérik holnapra – avagy hogyan látod magad 10 év múlva?

Vannak időszakok, amikor nagyon nehezen tudjuk magunkat és az életünket elképzelni a jövőben, mert kilátástalan a helyzetünk. De a vizionálás egy igen serkentő módon ható gondolkodás, jó hatással van az agyadra, képes jókedvre deríteni, motiválni és segítségével elérheted azt, amiről azt hitted, lehetetlen.

Többféleképpen kezdhetsz hozzá: leírhatod az elképzelésed, készíthetsz egy táblát a kitűzött céljaidról, vagy akár naplót is vezethetsz arról, hogyan éred majd el azokat, amiket megálmodtál.

Azonban a sikerhez meg kell tudnod határozni, mit tehetsz meg most, és mit később.

Mert, ahogy a mondás tartja: Akkor menj át a hídon, amikor már előtte állsz!

Látnod kell, milyen lehetőségeid vannak jelenleg, és mik azok, amik a jövőben lesznek elérhetőek számodra.

Violettának egyszer a szemorvosafurcsa dolgot mondott: ,,A szemed most teljesen egészséges, kiváló állapotban van, de a jövőben olvasószemüveget kell hordanod.”
Violetta nem értette, miért hordana szemüveget, ha totál rendben van a szeme?

Nagyon egyszerű oka van: ahogy az ember idősödik, a szem arra fókuszál, ami távolabb van, és nem arra, ami közel.

Jogosan teszed fel a kérdést, hogy jön ide az olvasószemüveg? Egyszerűen azért, mert a spirituális szemünk ugyanolyan, mint a valós. Tökéletesen egészséges, de muszáj néha megtornáztatni, hogy ugyanolyan jól lássa azt, ami előttünk van, mint ami tőlünk távol. Kell, hogy a jelen adta szépségeket, és örömöket meg tudjuk becsülni annyira, mint amennyire lelkesedni tudunk a jövőre vonatkozó történésekért.

Mert ez fog segíteni abban, hogy megnyerd a jövő csatáit.

Mondok egy példát:
Én sikeres saját vállalkozást szeretnék. Ám ehhez a mostani munkámat is becsülnöm kell, és a legjobb formámat kell hoznom, miközben dolgozom. Hiszen csak innen tudok továbblépni, ezek a tapasztalatok fogják meghozni a hozzáértésemet, és kapcsolatokhoz juttatni, ami valószínűleg majd jól jön, nem mellesleg pénzt kereshetek vele, ami alapot ad a vállalkozásomhoz.

Tedd a dolgod a jelenben, azzal, amid van, ahogy képes vagy, azokkal az eszközökkel, amik adottak, mert csak úgy lehet fényes jövőd.

Gondolkodj el tehát rajta, miként képzeled el magad 5 vagy akár 10 év távlatában, és kezd el tervezni. Miután megterveztél minden lépést, láss hozzá az alapoknál.

Figyelem! A tervezgetés súlyos boldogságérzetet okozhat!

EZ IS ÉRDEKELHET: A NŐ KÉTSZER – KÉTSÉGBEESETT VAGY ÖNAZONOS VAGY?

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.