Egyéjszakás kaland

Miközben a kulcsot a zárba tette, végig érezte magán a férfi szorgos kezét. Előbb a derekán, majd a mellén simított végig, s mikor célba ért, határozottan és birtoklóan tapadt rá a puha halmokra.

Szinte úgy zuhantak be a lakásba. Később Alexa nem is emlékezett, mikor csukta be az ajtót, s arra sem, hogyan jutottak el az ágyig. Persze ehhez köze volt annak a fél liter pezsgőnek is, amit a bárban megivott. A mámort azonban nem csak az ital okozta, hanem a férfi is, aki hazakísérte. 

Balázs. 

Jól csókolt. Nagyon jól.
A szájában bor és füst íz keveredett valami megmagyarázhatatlan ízzel. Balázs-íze volt. Tetszett neki. Ahogyan tetszett a férfi teste is. Szikár, nem túl izmos, de nem is íróasztal mögött satnyult teste volt, és fürge, ó, de még milyen fürge ujjai.
A gombokat egy szempillantás alatt gombolta ki a blúzán, s ugyanilyen gyorsan végzett a melltartó kapcsával is.

Miközben az ágyra hanyatlottak, Alexa utolsó világos gondolatában még felrémlett, hogy a barátnőjének nagyon igaza volt. Néha csak úgy hagyni kell, hogy az események elsodorják az embert. Nem szabad mindig mindent pontosan megtervezni. A spontaneitásnak is megvannak a maga csodái. – mondogatta mindig Léna.

Határozottan megvannak a maga csodái, nyögött fel élvezettel Alexa, mikor a spontán csoda az ölére hajolt. A vágy magába szippantotta. A gondolatok elillantak. Csak adni akart és kapni.
Miután a férfi a szájával örömet szerzett neki, felülre kerekedett, és ő kezdte el hasonló módon kényeztetni. Élvezte, ahogy a hasa összerándult, élvezte a férfi örömét és elégedettségét a kezében és szájában.
Együtt nyögtek fel, mikor csúcsra értek.

Alexa bágyadtan hallgatta, ahogy a férfi lezuhanyozott. Azon tűnődött, a spontaneitásba belefér-e, ha megadja a telefonszámát. Szívesen találkozott volna még a férfival.
Régóta az első volt, akit megkívánt, s emberemlékezet óta az első, akivel el tudott jutni a csúcsig. 
A legtöbb régi partnere legfeljebb kellemes volt. Nem bízott bennük, emiatt nem is tudta elengedni magát.

Most pedig itt feküdt kielégülten, és repetára vágyott egy férfival, akit aznap este ismert meg. Ő, akinek még életében nem volt egyéjszakás kalandja. 

Balázs törölközővel a derekán jött ki a fürdőszobából. Nem kapkodott, de mozdulatain érezhető volt némi feszültség, miközben belebújt a ruháiba.
– Nem maradsz? – kérdezte Alexa felkönyökölve az ágyban.
– Mennem kell. Holnap dolgozom. 
– Innen is mehetsz, ha akarsz. – tett egy utolsó próbát a lány, de Balázs megrázta a fejét.
– Talán majd legközelebb. – mondta, miközben belebújt a nadrágjába. 

Aztán mindketten az apró tárgy után néztek, ami a farzsebéből a padlóra koppant. Az arany karikagyűrű még pördült kettőt, aztán megállt a férfi lába előtt.

– Vagy talán mégsem. – mondta Alexa keserűen, miközben továbbra is a gyűrűt nézte. Magához szorítva a lepedőt a fürdő felé indult. 
– Gondolom, kitalálsz. – szólt vissza a válla felett. Nem akart ránézni  a férfira.

Dühösen dörgölte magát a forró víz alatt. Azt érezte elárulták, azt érezte, becsapták. Mocsok csalónak, szemét házasságtörőnek, hazug disznónak titulálta a férfit. 

Kicsivel később, az erkélyen állva aztán – miközben mélyen, hosszan megszívta a cigarettáját – bevallotta önmagának, hogy igazából a csalódásának egyetlen oka van. 

Nem kapott repetát.

Ez is érdekelhet: Használj ki!

1 Hozzászólás
  1. eletem az hazug nem diszno a fiat edesem kover mas arcom irtni isten az hang es test meg nem izomt nem

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.