FaceMyDay – avagy egy antiinfluenszer 365 arca

Az Instagramot pörgetve lépten-nyomon belebotlunk hírességekbe, akik ismert márkákat, termékeket hirdetnek. A nagy cégek influenszereken keresztül igyekeznek minél inkább beültetni a köztudatba brandjeiket – és „jólvanezígy” felkiáltással mi ezt már meg is szoktuk.

De mi van a „póremberek” mindennapjaival, mit közvetítenek, áramoltatnak ők?

Hát ez az! Nem tudjuk, hisz nem látjuk őket, az arcok elmosódnak a nagy tömegben.

Ezt megelégelve egy lány abból a bizonyos tömegből fogta magát, és megtestesítette az antiinfluenszert. Úgy döntött, megmutatja milyen egy teljesen átlagos ember (humanoid) egy éve. De mi ebben a különleges? Hát, talán éppen az, ahogyan ezt teszi.

A kifejezetten Instagramon futó projekt január 1-én kezdődött és 365 napig tart majd, 365 képpel – vagyis ha úgy tetszik, arccal.

Hangulatokba, őrületbe, jó és rossz napokba csöppenhetünk majd (itt-ott világ-és ünnepnapok tematikus képeivel), melyek mindegyike önazonosságot, felvállalást, őszinteséget tár elénk. Határok nélkül (állítólag).

Végülis, nagyjából olyan lehet ez majd, mint az Én és én meg az Irén (és még 362 másik én), vagy „Az Én 365 árnyalata”. Mi mindenesetre bekövetjük, és hetente megnézzük majd, hogyan zúz Eve a neten. Annál is inkább, mivel ez az őrült nőszemély a Mirage Magazin oszlopos tagja!

Te kíváncsi vagy, milyen egy antiinfluenszer? Ha igen, itt megnézheted!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.