Itt leszek neked…

Mindenkire vigyázol, mindenkiről gondoskodsz, mindenkinek te vagy az erős váll. De rád ki vigyáz, ha szükséged van rá?

Mindenki azt gondolja, semmi sem bánthat téged, te soha nem vagy kiszolgáltatott vagy fáradt. Hiszen te vagy a mindig erős. A segítség, ha tanács kell, a váll a könnyeknek, a bölcs, a vigasz, az erő.
Néha úgy is érzed magad, mint Atlasz, aki az egész világot tartotta a vállain.

Ez is érdekelhet: AZ ERŐS NŐ 7 ISMÉRVE

Hogy is lehetnél gyenge, ha mindenki azt várja, erős légy…

Te vagy az, aki előtt nincs akadály, nem is volt soha. Te vagy, aki mindig ment, határozottan ment előre, megingathatatlanul.
De rád ki gondol? A te érzéseidet ki vigyázza? A te könnyeid kinek a vállára hullanak?

Senki nem kérdezi, mi van veled, mert gondolják, úgyis minden rendben. Elfelejtik, hogy neked is vannak érzéseid, szíved. És a szíved mostanában fáradt adni, hiszen nem kapott semmit cserébe. A jó szív millió darabra szakadt azért, hogy mások megjavíthassák saját szívüket. Most neki kéne valaki, aki vigyáz rá, amíg meggyógyul, amíg összeforr.

Ne félj, én itt leszek!

Annak ellenére, hogy kemény vagy, olyan, aki mindig tudja a megfelelő választ, és minden helyzetet jól kezel, én látom, hogy most szenvedsz. Megsérültél, elfáradtál…

Más talán nem látja, mekkora a fájdalom a szemedben, és mennyire kimerültél. Más talán nem látja, de én látom.

Olyan sokszor volt már, hogy magadnak kellett összekaparnod a szíved darabjait, mert senki nem jött, hogy segítsen. Már ismered az érzést, hogy senki sem vigyáz rád. Még próbálod meggyőzni magad arról, hogy nincs szükséged senki másra, hogy megmentsen, mert elég erős vagy, és egyedül is talpra tudsz állni.

És talán tudnál, mert tényleg erős vagy. De most nem lesz rá szükség. Most másképp lesz, mert most itt vagyok neked.


Nem számít milyen keménynek gondolod magad, te is csak ember vagy. A szíved nem acélból készült. És néha még a legerősebb embereknek is szükségük van valakire, aki segít talpra állni.

Ez is érdekelhet: AZ ERŐS NŐ HA BÚCSÚT INT

Nem vagy golyóálló, van szíved, lelked, érzéseid. És ezek az érzések is megsérülhetnek. Csodállak, hogy annyit adsz magadból másoknak, de a lelked már fáradt. Látom. Érzem… Engedd, hogy most én legyek a váll. Ne félj megmutatni a sebezhetőséged. Emlékezz, te is csak ember vagy. 

Nem menthetsz meg mindenkit, de magadat most megmentheted. Én segítek. Itt leszek neked…