Keresd a szívem!

A szívemhez át kell haladnod a lelkem útvesztőjén. Persze lesznek benne rejtett ajtók, amelyeken keresztül könnyebben célt érhetsz. Igaz, csak akkor lesznek fellelhetők, ha készen állsz lelkem feltérképezésére.

Ezért vigyázz, mert ha csak kalandor vagy, az idők végezetéig az útvesztőben bolyonghatsz anélkül, hogy esélyt kapnál arra, hogy ki tudj jönni belőle.

Csak akkor vágj neki az útnak, ha szeretni akarsz. Meg kell tanulnod szívem olvasni, ha a lelkem is szeretnéd megérteni. Nem szabad rohannod az útvesztőben, mert akkor sűrű lián fogja elrejteni előled a lélek mélységébe vezető utat. Talán még kislánykori önmagam is felbuktat, aki azt kiáltja majd: menj innen, most azonnal!

Ez is érdekelhet: A MEGALKUVÁSHOZ VEZETŐ ÚT

Arra is vigyázz, hová lépsz az útvesztőben, mert lehetnek benne csapdák, amelyekbe ha beleesel, visszajutsz a kezdőponthoz! Lábad alatt olykor megremeghet a föld, állhatják utad szörnyetegek. Jöhet tornádó, amely felkap, s aztán az útvesztő belsejébe hajít, de beragyoghatja az ösvényt a Nap is, hogy lásd, merre kell haladnod. Ha befagyasztja az ajtókat az éjszakai dér, ne ijedj meg.

Egy olyan ajtót találtál, amely egyből a szívemhez hoz.

Az útvesztő kalandokat ígér, amelyben a cél, a szívem elnyerése. Egyszerre felemelő és félelmetes az út, ami odáig vezet. De ha igazán akarod, s kész vagy lelkem feltérképezésére, jutalomban részesülsz.

Mert egy olyan női szív fog verni érted aztán, aki mindenre képes lesz azért, hogy boldoggá tegyen téged.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.