Emlékek füzére

Felfűztelek életem emlékképei közé. Ott őrzöm azokat a mosolyfakasztó pillanatokat, amelyeket veled éltem át. Nem foglak ehhez magammal cipelni a jelenbe, hogy társam maradj.

Csak azért kerülsz a képeim közé, mert valaha boldogságot nyújtottunk egymásnak.

Sok kép közt egyszer el fog veszni arcod. Ne félj, azért nem leszel egy a sok közül, hanem valaki, akit tudtam szívből szeretni egykor. Elmúlt pillanatokat fűzöm fel emlékezetem láncfüzérére, azért, hogy szeretettel gondoljak mindazokra, akik örömteli perceket, órákat adtak életemhez.

Ez is érdekelhet: CSAKAZÉRTIS MENJ TOVÁBB!

Ezért van neked is helyed köztük… Ugye nem bánod és nem kéred, hogy közös múltunkra sötét foltként tekintsek?

Vannak a füzéremen a családom körében átélt boldog pillanatok. Barátokkal elkövetett őrült csínyek, nevetésbe fúló táncmulatságok. Őrzöm emléküket azoknak is, akik már jobblétre szenderültek…

Mindazok, akik hozzám tartoztak egykor, megosztották életük egy apró részét velem, felkerülnek az emlékfüzéremre.

Tudod, ez a füzér nem a fájdalomra emlékeztet, hanem arra, mennyi szép pillanatban volt már részem. Nem akarok a múltban élni általa, csak így szeretném megőrizni a szép emlékeket, hogyha nehéz idők jönnek, ne feledjem, hogy mennyi örömben volt részem.

Jöhet ezernyi vihar, árvíz, tűzvész és földrengés, így ez a füzér mindig bátorsággal tölti meg a szívem. Azért, mert ha rápillantok, érzem, és nem feledem, hogy kaptam igazi érzéseket, őszinte mosolyokat, amelyekért érdemes élnem és küzdenem.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.