A Bikának kicsit önzőnek kell lenni, a Vízöntő konfliktusokra készülhet – heti horoszkóp 03.18.-03.24-ig

Kitartás, szívósság, bátorság és hajlandóság, hogy szükség esetén keményen dolgozzunk a sikerért – ezek a hét jellemző mozgatórugói. Na meg a remény, hogy itt a tavasz, és végre minden kivirul – az életünk is.

Nézzük, kinek mit hoz ez a hét:

Kos: Fennáll a veszélye, hogy szétszórt és ideges leszel ezen a héten. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy összeszedett és higgadt maradj. Ülj le, és gondold át mi okozza szorongásaid, nyugtalan impulzusaid, és keress rájuk megoldást. Bizonyos dolgokat egyedül kell elintézned, amire a hét elején döbbensz rá. Lehangolttá tesz, amikor ráébredsz, hogy nincs kivel megosztanod az érdeklődésedet és a lelkesedésedet. Nyugi! Egyedül is tökéletesen boldogulsz.
Otthon vedd figyelembe a párod igényeit is. Légy magaddal őszinte – nem vagy egy kicsit önző?
Ha szingli vagy, új, érdekes embereket ismerhetsz meg. Légy merész, és tedd meg az első lépést!

Heti üzenet: Bízz magadban!

Bika: Ha vannak olyan dolgaid, amiket be kell fejezned, akkor ezt hétfőn tedd meg, mert a héten újabb projektek várnak. Ezt követően a fókusz megváltozik, és az érzelmeid kerülnek a középpontba. Nehezedre esik racionálisan értelmezni őket, még akkor is, ha a magyarázat közvetlenül előtted van. Mostanában túl sokat foglalkoztál azzal, hogy mások mit akarnak, most itt az ideje a saját igényeiddel törődni. Vegyél egy mély lélegzetet, és készíts új terveket – ezúttal önmagadra koncentrálva. Légy egy kicsit önző!
Pároddal mozduljatok ki többet, a séta jót tesz a léleknek. Ha kapkodsz, azzal könnyen elkövetsz olyan hibát, ami a párodat bántja meg. Már csak emiatt is légy óvatos.
Ha egyedülálló vagy, tölts időt a barátokkal és egy kellemes társasággal. Soha nem tudhatod, hová vihet a pozitív hangulat.

Heti üzenet: Fejezd be a befejezetlen ügyeid!

Ikrek: Kicsit elvesztetted a hited az emberekben? Ez a héten talán gyógyítható, mivel olyan esemény történik veled, ami megmutatja, hogy a legtöbb ember szíve még mindig jó, vagy csupán benned változik valami, ami miatt újra derűsen tudsz nézni másokra. Légy spontán, kövesd az ösztöneidet és ne felejtsd el átgondolni, mi az igazán fontos számodra. Ha kell priorizálj.
Szerelmed is rámutat néhány apróságra, amit te talán eddig észre sem vettél.
Ha a másik feled keresed, jobb, ha előbb magadban teszel rendet.

Heti üzenet: Priorizálj!

Rák: Itt az ideje, hogy ragyogj! Ezen a héten fontos, hogy minden körülmények között önmagadat add. Légy hű önmagadhoz! Ez persze nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül kell hagynod a többieket, csupán azt jelenti, hogy ne próbáld kitalálni, hogyan viselkedj, hanem inkább arra koncentrálj, hogyan érzed magad, mire van szükséged. Légy kitartó és higgy a belső erődben!
Otthon kedvesed felveti, hogy elmehetnétek valahova. Mivel egy kapcsoltnak sosem árt egy kis változatosság, fontold meg az ötletet!
Ha szingli vagy, a hétvége valaki újat és izgalmasat hoz az életedbe.

Heti üzenet: Ragyogj!

Oroszlán: Amikor azon kapod magad, hogy túlságosan ragaszkodsz egy ötlethez, pontosan akkor kell szünetet tartanod. Ezen a héten valószínűleg nyugtalan leszel, mert el kell intézned néhány fontos dolgot, de még nem állsz készen a nagyobb lépésekre. Kövesd a megérzéseidet, akkor nem tévedhetsz! Ez a hét némi drámát hozhat számodra, ezért óvatosan járj el minden ügyed intézése közben.
Szerelmi életedben eluralkodik a káosz, párodat mintha megszállta volna valami, folyton kötekedik, veszekszik, semmi nem jó neki, bármit csinálsz.
Ha nem vagy stabil kapcsolatban, sajnos ez a héten sem változik, de azért járj nyitott szemmel.

Heti üzenet: Kövesd a megérzéseidet.

Szűz: Ezen a héten feszült és türelmetlen leszel, és nem gondolod, hogy van időd várni lehetséges válaszokra, vagy arra, hogy mások végre lépjenek. Próbálj lassítani. Attól, hogy te befeszülsz, semmi nem lesz gyorsabb. Ha túlteng benned a negatív energia, mozogj valamit. Pénzügyi kérdések kerülnek a középpontba a héten, fontos, hogy konkrét eredményeket láss, az meg fog nyugtatni.
Otthon a párod hagy neked teret. Légy hálás érte!
Ha szingli vagy, most inkább magaddal törődj, és higgadj le.

Heti üzenet: Próbálj lassítani!

Mérleg: Ha nem tudod teljesen, hogy mit szeretnél vagy mire van szükséged, nem árt, ha lassítasz, és átgondolod. Lehet , hogy kicsit jobban kéne foglalkoznod magaddal, és érvényesítened az érdekeidet. Ne csak azzal foglalkozz, mit hozhat a jövő, a vágyaidat, érzéseidet is tartsd szem előtt. Ha lépsz, megfontoltan lépj. Félelemből vagy védekezésből ne tegyél semmit. Amit teszel vagy nem teszel, annak jelentős következményei lesznek ezen a héten, Mérleg.
Otthon beszélj meg mindent a pároddal. Senki nem ismer nála jobban, fog tudni segíteni.
Ha a szerelmi életed instabil, ez a hét ideális az elköteleződésre.

Heti üzenet: Légy megfontolt!

Skorpió: Bármennyire is törekszel arra, hogy mindent jól csinálj, lehetnek kényes következményei tetteidnek, amikkel a héten kell megküzdened. Túlterhelt és kimerült vagy, nagy eséllyel segítségre van szükséged. Beszélj azokkal, akikben megbízol. Törődj érzelmeiddel, és nyerd vissza az egyensúlyodat. Itt az ideje, hogy olyan döntéseket hozz, amik számodra megfelelőek, még akkor is, ha ez némi kényelmetlenséggel jár.
Otthon a stabilitásra és a nyugodt hétköznapokra törekszel. Igényled párod menedékét.
Ha egyedülálló vagy, ideje lenne körülnézned egy társkereső appon.

Heti üzenet: Oldd meg a problémát, ne csak a tüneteket kezeld!

Nyilas: Mostanában túl keményen hajtottál, ideje lenne egy kicsit visszavenned, és önmagadra is odafigyelned, mert a tested meg fogja bosszulni, hogy két végéről égeted a gyertyát. Utol kell érned önmagad. Lehet, hogy komoly kihívás, ha teljesen lelassítasz, de most szükségszerű.
Párod is aggódik érted, és fel akar vidítani, de most az lenne a legjobb, ha tudnál pihenni.
Ha szingli vagy, ez most nem a párkeresés, hanem a regenerálódás időszaka.

Heti üzenet: Foglalkozz többet magaddal!

Bak: A héten előtérbe kerül néhány megvalósításra váró feladat. Rengeteg információval kell megbirkóznod egyszerre, és nehéz kiválogatni, mi tény és mi nem. Ha van üzlettársad, irreális álmai és reményei lehetnek. Hűtsd le!
A párod a héten többször biztosít szeretetéről, és arról, milyen fontos vagy neki, és ez most különösen jól esik. Ne felejtsd el viszonozni!
Ha egyedülálló vagy, a hét közepe megfelelő körülményeket teremt egy új ismeretség virágzásához. 

Heti üzenet: Légy realista!

Vízöntő: Hihetetlen pörgő, intenzív hét vár rád. Az érzéseid viharosak, hevesek, ez heves érzelmi fellángolásokat idéz elő nálad. A kitöréseid nem mindenki értékeli, sok konfliktusra kell készülnöd. A reflexió és önvizsgálat nélküli cselekvés tökéletes módja annak, hogy valódi bajba kerülj, így inkább gondolkodj, mielőtt cselekszel. Mindenekelőtt a szíved védd, próbáld összeszedni magad, és éretten, higgadtan átvészelni a zűrös napokat.
Otthon engedd, hogy szerelmed levegyen a lábadról, kicsit kényeztessen.
Ha szingli vagy, érdeklődni kezdesz valaki iránt. Próbáld meg elengedni a szerelemről és a kapcsolatokról szóló berögzült elképzeléseket, akkor nagyon szép kapcsolat alakulhat ki köztetek.

Heti üzenet: Lehetséges, hogy a problémáidra nincsenek tökéletes megoldások.

Halak: A szokásosnál nagyobb szükséged van a biztosra és a világos kiindulási pontokra. Ez az élet minden területére vonatkozik. Fontos, hogy legyen néhány célod, amiért dolgoznod kell, ez iztonságérzetet ad. Ugyanakkor úgy érzed, hogy olyan változások jönnek, amiket nem tudsz elkerülni. Most fontos teret teremteni a változásnak. Ne habozz, ne térj ki. Sokszor nehéz lépni, de ez nem ok arra, hogy ne próbáld meg. Még akkor is megéri, ha úgy tűnik tévedsz, mert a változás általában jó irányba visz.
Otthon párod mostanában a tenyerén hordoz. Élvezd ki.
Ha szingli vagy, számíts valami újdonságra szerelmi életedben, de ne feledd, a döntéseid határozzák meg a dolgok alakulását.

Heti üzenet: Légy konstruktív.