A Bak új utakat talál, a Skorpiónak pedig kompromisszumot kell kötnie – heti horoszkóp 12.11.-12.17-ig

Rögtön a hét elején lökést adnak nekünk a csillagok; most még a különösen nehéz dolgok is könnyebbé válnak, egyszerűen azért, mert hiszünk magunkban és a sikerünkben. Ezen még a borongós idő sem változtat.

Lássuk mi vár ránk egyenként:

Kos: Biztos, hogy az energiáid oda csoportosítod, ahol valóban szükség van rájuk? Tisztában vagy a prioritásokkal? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy ezt átgondold, mert rossz rendszerezéssel hamar kiégsz. Próbáld más szemszögből is megvizsgálni a számodra fontos kérdéseket, ez is segíthet abban, hogy megfelelő sorrendet állíts fel. Minél szilárdabban kapcsolódsz a céljaidhoz, annál könnyebb lesz elérned azokat. Sokan vannak körülötted, akik szeretnek, engedd meg nekik.
Párkapcsolatod igényelne némi figyelmet, legyél kifejezőbb, rugalmasabb és romantikusabb.
Ha a másik feledet keresed, a hétvégét nagyon fogod élvezni.

Heti üzenet: Priorizálj végre!

Bika: Nem titok, hogy nem szeretsz kapkodni, de ezen a héten fontos, hogy megtaláld a módját, hogy lépést tarts a körülötted zajló dolgokkal. Fontos döntéseket kell meghoznod a héten. Ezek a döntések hozzásegítenek ahhoz, hogy az életed összhangba kerüljön és szervezett legyen. Ha kell, egyes dolgokban add át másnak az irányítást. Nem te vagy az egyetlen, aki meg tudja oldani a dolgokat.
Otthon megértőbb, kommunikatívabb hozzáállást kell felvenned. Fejezd ki gondolataidat, ne tartsd magadban őket. A párod értékeli a nyílt kommunikációt.
Ha egyedülálló vagy, változtasd meg a nézeteidet, ha meg akarod változtatni az életedet.

Heti üzenet: Légy kritikus azzal kapcsolatban, amit hallasz.

Ikrek: Minden fényesnek tűnik a hét első napjaiban. Fontos, hogy a hét további részében is ragaszkodj a jövőképedhez és a jó energiához. Most lehetőséged van egy időre megtalálni a belső békét, és ezt teljes mértékben ki kell használnod. Ha van kívánságod, akkor ezen a héten próbáld meg megvalósítani azt. Jó lapok vannak a kezedben. A hét végén egy hirtelen felmerülő problémát kell majd kezelned. Hamarosan megoldódik, úgyhogy ne csinálj belőle túl nagy ügyet.
Szerelmi életed átalakul. Azt, hogy mi lesz, rajtad áll, légy határozott, de próbáld elkerülni az elhamarkodott döntéseket.
Ha egyedülálló vagy, keresd a kihívásokat, meg fogsz lepődni.

Heti üzenet: Ne hagyd, hogy a tökéletes legyen a jó ellensége!

Rák: Az elkövetkező időszak meglehetősen nehéz lesz számodra, különösen anyagi téren. Olyan fontos döntéseket kell meghoznod, amik döntő változásokat hoznak az életedbe. Fektess több energiát azokba a feladataidba, amik most már sürgető figyelmet igényelnek. Most semmiképpen ne válts munkahelyet, még akkor se ha karriered alakulása nagyon aggaszt és nyomást gyakorol rád. 
Szerelmi életed dinamikus és szenvedélyes. Mutasd ki párodnak, mennyire szereted!
Ha egyedülálló vagy, menj, és érezd jól magad. Minél többet vagy társaságban, annál valószínűbb, hogy találkozol a másik feleddel.

Heti üzenet: Maradj koncentrált!

Oroszlán: Egy olyan jegyhez tartozol, amelyben szenvedély, dinamizmus és elszántság van. A múltban ezek a tulajdonságok győzelmeket és sok tapasztalatot szereztek neked. Ez így lesz ezentúl is. Lesznek emberek, akik csodálni fognak és melletted állnak, és olyanok is, akik megpróbálnak ártani neked. Állj szilárdan, két lábbal a földön, akkor baj nem érhet, bár a héten kicsit elveszted a hited a céljaidban. Nehéz megtartani az irányt, ha úgy érzed, hogy nem jutsz el oda, ahová szeretnél, de ne add fel. A kitartás mindig megtérül.
Otthon nő a feszültség, mert újra előkerülnek a múlt problémái és zűrzavart keltenek. Kicsit azt érzed, a párod nem az, akinek hitted. Beszéljetek…
Ha szingli vagy, a múlt visszatér, hogy összezavarja az életedet. Gondold át, tényleg erre van szükséged?

Heti üzenet: Tarts ki!

Szűz: Nagyon sok olyan dolog van az életben, ami bosszantó, nehéz, vagy amit egyszerűen nem akarsz megtenni. Ezen a héten fontos, hogy arra koncentrálj, amit csinálni szeretnél. Jó ötlet lehet elkezdeni egy hálanaplót. Olyan emberekkel fogsz találkozni, akiket ezer éve nem láttál, közülük néhányan bele akarnak szólni a döntéseidbe, ne hagyd!
Ez egy nagyon jó hét lesz párkapcsolatod szempontjából mindaddig, amíg nem válsz irracionálissá, és reális szemszögből nézed a dolgokat. Jó hangulatban leszel, és ez meglátszik majd a kapcsolatodon.
Ha szingli vagy, állj a dolgokhoz pozitívan.

Heti üzenet: Mit szeretnél?

Mérleg: Amikor levertnek vagy frusztráltnak érzed magad, csábító lehet mindent abbahagyni, és homokba dugott fejjel elszakadni a valóságtól. Ezen a héten ez a viselkedés igazi bajba sodorhat. Ha szeretnél egy kicsit kiszakadni a saját valóságodból, először közöld másokkal, hogy nem leszel elérhető a megszokott módon. Ezáltal nem lesz még több problémád azokon kívül, amikkel már most is gondod van. Hajlandónak kell lenned a kompromisszumra, különösen, ha anyagi kérdésekről van szó. 
Kapcsolatod tele van szenvedéllyel és impulzussal, de itt lenne az ideje, hogy bújkáló aggodalmaid megoszd pároddal.  
Ha szingli vagy, gondolkodj el: mit akarsz igazán?

Heti üzenet: Ne csak a szavaiddal, hanem a tetteiddel tudasd másokkal, mit érzel irántuk.

Skorpió: Ez a nagy átalakulás időszaka számodra, nehezen tudod eldönteni, hogy kiben vagy miben bízz. Néhány ember megpróbál majd segíteni, ne utasítsd el őket csak azért, mert erősnek akarod mutatni magad. Lehet, hogy meg kell változtatnod a hozzáállásodat, a perspektívádat is. Ha szükséges, tedd meg, a rugalmasság sosem árt. Ha kell, köss kompromisszumot.
Szerelmi életedben nem kell mindig minden felelősséget magadra venned. Nem vagy mindig te a hibás.
Ha egyedülálló vagy, most nem vágysz ismerkedni.

Heti üzenet: Szeresd magad!

Nyilas: Manapság sok a tennivalód, és a tempó gyors. Közeleg a karácsony, ideje tervezni. Ugyanakkor van néhány pénzügyi feltétel, amit figyelembe kell venned a karácsonyi ajándékvásárlás előtt. Ideje kitalálnod, hogyan bírkózz meg a különféle pénzügyi kihívásokkal, ehhez vissza kell fognod egy kicsit a költségeket. Nem kell mindent megvenni, amit meglátsz. A szeretet a lényeg.
Szerelmi életed az újjászületés időszakába lép. Néhány dolgot meg kell beszélnetek, néhányon változtatnotok kell, de mivel mindketten hajlandóak vagytok rá, minden csak jól alakulhat.
Ha egyedülálló vagy, most több lehetőség adódik. Válassz!

Heti üzenet: Tartsd csukva a pénztárcád!

Bak: A heted dinamikusan indul, te pedig végig a saját megérzéseidet követed, és ezzel most nem jársz rosszul. Néhány fontos döntést meg kellene hoznod, de a végső szó kimondása előtt aludj még egyet. Ne hagyd, hogy a konfliktusoktól való félelmed megakadályozzon abban, hogy állást foglalj amellett, amiben hiszel. Most jó lehetőségeid vannak a sikerre.
Szerelmi életedben egy kicsit visszafogottabbnak kell lenned, és nem szabad hagynod, hogy kapcsolatodba betörjön más problémákból adódó irritáció.
Ha egyedülálló vagy, törj ki a hétköznapokból!

Heti üzenet: Nézz előre!

Vízöntő: Érzed, hogy végre rátaláltál egy ésszerű pénzügyi útra, amin járhatsz, és ezt végre ki is tudod próbálni a gyakorlatban is. Olyan személy támogat, aki kapcsolatban állhat a munkáddal. Együtt jó csapatot alkottok az ezen a héten rád váró feladatokhoz. Hagyd, hogy az intuíciód vezessen, ez visz a legmesszebbre. 
Ezen a héten érdemes megbeszélned pároddal mindazokat a párkapcsolati problémákat, amik miatt aggódsz. Ha eleget beszélgettek, sok minden megváltozik a kapcsolatodban. 
Ha társat keresel, élvezd a boldogság hullámát, és hagyd, hogy másokat is elsodorjon.

Heti üzenet: Kövesd a megérzéseidet.

Halak: A következő héten szervezettebbnek és fegyelmezettebbnek kell lenned, ez segít megszabadulni néhány problémától, sőt, még a pénzügyeidet is javíthatod ezzel a taktikával. Személyes kapcsolataid miatt egyre gyakrabban teszed fel magadnak a kérdést: mit akarnak tőlem mások? A tudatalattid már tudja a választ, hamarosan minden puzzledarab a helyére kerül. Sor kerülhet egy extra szórakozásra – használd ki és élvezd!
Szerelmi életedben jó úton haladsz, egy nagy beszélgetés közelebb vihet a párodhoz. 
Egy forró hétvége ideális módon zárja majd a hetet, akár párkapcsolatban élsz, akár nem.

Heti üzenet: Bízz magadban!