Édes hármas – megéri megkockáztatni…?

A klasszikus édes hármas felállás szinte kivétel nélkül minden férfi vágyálma. Ebben alapvetően semmi meglepő nincs; egy pasi az élet császárának érezheti magát, ha egyszerre több nő kényezteti. Ahogy az sem nagy titok, hogy két csajszi együttlétének nézőjének lenni szintúgy fantasztikus élménynek számít az erősebbik nem körében.

Az már neccesebb kérdés, hogyan és kivel lehet ezt átélni.

Azok a párok, akik kipróbálták már ezt a fajta örömszerzést, – ha hihetünk az internetnek, – arról számoltak be, hogy élvezet ide vagy oda, folyamatosan küzdöttek saját magukkal. Pontosabban, a féltékenységükkel. Hihetnénk, hogy ha a két nő-egy férfi felállásnál maradunk, akkor a gyengébbik nemet keríti hatalmába a zöld szemű szörnyeteg. De ez közel sincs így; olykor egy férfinak sem jelent olyan nagy élményt, hogy a párját egy másik nővel látja együtt. Főleg, hogyha első alkalomról van szó, amikor nőiesebb fele épp valami új, izgalmas, felfedezetlen dolgot próbál ki. Ezzel együtt, sokan esküsznek rá, hogy nem csak szexuális élménynek szuper, hanem még inkább elmélyíti a bizalmat egy kapcsolatban. Sőt, a mindennapi féltékenység leküzdésében is sokat segít.

Hogyan dobjuk fel a témát?

Újabb kényes kérdés. Nem egy nőismerősöm osztotta meg velem magából kikelve, hogy mire szeretné „rávenni” őt a párja. Pedig ez egy kósza ötlet, tétova fantázia, ami nem arról szól, hogy nem vagy elég a kedvesednek. Az más kérdés, hogy tényleg nem ismeritek egymást annyira, hogy pontosan tudjátok; ez a másiknak már nem férne bele?

Ha az a típus vagy, aki szeret kalandozni, viszont ez már túlmegy nálad egy határon, azzal sincs semmi gond. Ám néha érdemes követni a közhelyeket, és azonnali kiborulás helyett leülni megbeszélni, milyen érzéseket kelt ez benned.

Image by Freepik

Az a bizonyos harmadik fél…

Az sem mindegy, kit választotok plusz egy főnek egy (vagy akár több) alkalom erejéig. Sokan egyből arra gondolnak, egy régi barát, bizalmas ismerős a legjobb döntés. Ti tudjátok, mit bír el egy barátság, de elég nehéz elképzelni, ahogy egy ádámkosztümös kaland után másnap már egy mignon meg egy cappuccino felett csevegtek a hétvégi terveitekről.

Idegenek után kutatni viszont több szempontból is kellemetlen. Aki kapott már ilyen megkereséseket, valószínűleg nem élete legfelvillanyozóbb élményei közé sorolná őket. Mindhárman kínosan érzitek magatokat; a párkapcsolatban élő (vagy épp házas,) felek amiatt szoronganak, hogy ki ne derüljön a valódi személyazonosságuk. A kiszemeltjüket pedig, ha akaratlanul is, de megalázó helyzetbe hozhatják ezzel; elvégre, ő csak egy kellék egy fantázia életre keltéséhez, egy lélegző szexjáték, semmi több.

Persze az ilyesfajta közeledést is lehet finoman csinálni, beiktatni egy-egy közös kávézást, ismerkedést, mielőtt ajtóstul rontanátok a házba. De a lényeg attól még nem változik; a harmadikra csak a párnák között van igazán szükségetek. Azok a párok, akik nyíltan homoszexuális nőket kérnek fel ilyesmire, csak még egy lapáttal rátesznek a lealacsonyítás faktorra. A meleg emberek sem szexőrültebbek, mint hetero társaik, ráadásul egy férfival ágyba bújni, nem feltétlenül egy homoszexuális lány legtitkosabb vágyálma.

Itt talán be is zárul a kör; jól fontoljátok meg, kivel és miért kezdenétek ilyen kalandba, alaposan beszéljétek át, ki mit vár ettől az élménytől. Illetve, be is zárulhatna, hogyha bizonyos nők nem vetnék alá a kedvesüket egy sajátos vízpróbának.

A csapda…

Szerencsére, nem általános jelenségről beszélünk, de sok olyan nővel találkoztam már, aki egész egyszerűen bizonytalan volt az aktuális párkapcsolatában. Legyünk őszinték; saját magukat nem tartották elég jónak ahhoz, hogy elengedjék magukat a partnerük mellett. Ilyenkor kerül elő egyeseknél az inkorrekt húzás; felvetik az édeshármast, és azt várják, ha igazán kellenek, párjuk egyből nemet mond rá!

Természetesen, sok férfi akad, aki nem csak, hogy nemet mond egy ilyen ötletre, egyenesen megbotránkozva pislog a másikra; hogy a fenébe jutott egyáltalán eszébe ilyesmi?!

Legalább ugyanennyi pasival viszont madarat lehetne fogatni, és egyből belesétál a gondosan előkészített érzelmi csapdába. A párjuk pedig, úgy érzi, jogosan háborodik fel az igenlő válasz hallatán.

Szinte kivétel nélkül minden férfiismerősöm övön aluli húzásnak tartaná, ha valaki ilyen próba alá vetné őket. Mert mi, nők, a saját bizonytalanságunktól nem látjuk a lényeget; ez egy fantáziakép, ami sokak számára izgató lehet. De ahogy mi sem rúgnánk fel egy szerelmet csak azért, mert megláttunk pár vonzó bicepszet a kondiban, úgy egy érett gondolkodású férfi sem fog kapát-kaszát elhajítani pár röpke perc kedvéért. Sajnos, azokat a nőket, akik a zöld szemű szörny és a saját szorongásaik bűvkörében élnek, valószínűleg a legállhatatosabb férfi sem tudná meggyőzni, hogy gyermekded tesztek helyett próbáljanak egyszerűen megbízni bennük.

Te mit gondolsz? Az édeshármas felállás valóban képes megfűszerezni a szexualitást, vagy ez is egy olyan, felnőtt filmekből belénk ivódott kép, ami jobb, ha a be nem teljesült fantáziák polcán marad?

Vura Hajni

nyitókép: Image by Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.